Υποστηρίξτε μας
01/03/2012 21:30 GMT+2

Συμπληρώσαμε αισίως μία τετραετή προσπάθεια με επιτυχίες, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για την συμπλήρωση του εισοδήματος μας.Κάτι πολύ σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε.

Ακόμα σημαντικότερο, ότι αυτό επετεύχθη μέσα από τίμια προσπάθεια, αφού οι τιμές και οι τρόποι εισόδου ή εξόδου από τον δείκτη που μελετάμε,  δίνονται εκ των προτέρων απόλυτα συγκεκριμένα  στο 80%  των περιπτώσεων, τουλάχιστον.

Το εγχείρημα αυτό απαίτησε και θα συνεχίσει να απαιτεί χρόνο.

Από την άλλη, τα σχόλια προσφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειάζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων η παραμικρή  μελέτη ή χάσιμο πολύτιμου χρόνου από τον αναγνώστη.

Για την συνεισφορά μας αυτή σας καλούμε σε μια εθελοντική οικονομική βοήθεια.

Όχι από αυτά που δεν έχετε. Όχι από το υστέρημα σας. Αλλά από αυτά που αποκομίζετε ακολουθώντας τα σήματα που σχεδόν καθημερινά σας προσφέρουμε αφιλοκερδώς εδώ και τέσσερα χρόνια.

Είναι κάτι που θα μας δώσει κουράγιο και νέα δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε δυνατά.

Comments
 1. Comment From TK
  08/05/2012 at 23:55

  Πρέπει να παραδεχτώ πως έχετε δίκιο. Είχα στείλει email και σας είχα ζητήσει να συνεχίσετε. Και όντως σας παρακολουθώ. Μπορεί να μην ακολουθώ ακριβώς τα σήματα αφού αποφασίζω μόνος μου αλλά είμαι υποχρεωμένος να παραδεχτώ πως είστε ο μόνος που όταν διαβάζω δεν βάζω σε κρίση. Πάντα σας χρησιμοποιώ ως επιβεβαιωτικό των απόψεων μου και όταν έχουμε διαφορές με βάζετε σε αναζήτηση.

 2. Comment From ΝΚ
  09/05/2012 at 10:22

  Κάθε πρωί ανοίγω την ιστοσελίδα σας να δω αν έχετε κάποιο καινούργιο σχόλιο.
  Θέλω να πιστεύω πως είναι πολλοί αυτοί που σας παρακολουθούν.
  Νομίζω πως μπορείται να τσακάρετε την επισκεψιμότητα…
  Οπως και να έχει θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δώσατε να δώ ποιό ξακάθαρα τις τάσεις της αγοράς

 3. Comment From Γ Κ
  09/05/2012 at 19:45

  Καλησπέρα σας. Σας παρακολουθώ σχεδόν κάθε μέρα και σας λαμβάνω υπόψην ώστε να έχω ένα διασταυρωτικό έλεγχο στις όποιες κινήσεις εκτελώ. Το γεγονός ότι εκφράζετε τις απόψεις σας λιτά και κατανοητά είναι που σας διαφοροποιεί από παρόμοια site. Ελπίζω να συνεχίσετε με αυτό τον τρόπο βρίσκοντας την δύναμη της διατήρησης της ιστοσελίδας σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.