Monday
06/04/2009
21:10 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Το κερί της Παρασκευής με την σημερινή κίνηση του ΓΔ υποστήριξε το χαρακτήρα του ως κερί που μας υποδήλωνε τουλάχιστον μια  ισχυρή αντίσταση στη περιοχή όπου εμφανίστηκε, σύμφωνα με όσα λέγαμε στο σχόλιο της Κυριακής. Μάλιστα σήμερα πλησιάζοντας ακόμα μια φορά στη κρίσιμη περιοχή και επιστρέφοντας κατόπιν καθοδικά, μας το είπε ακόμα μια φορά. Καλά ….. το καταλάβαμε του είπαμε εμείς, για αυτό αν το ξαναπλησιάσει και ειδικά αν το περάσει ανοδικά οι θέσεις sort δεν θα είναι σωστές και θα πρέπει να κλείσουν. Κατεβάζουμε το stop loss στο 1780 + 1 τικ, που αν χτυπηθεί θα κλείσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

gd060409

Σε γενικές γραμμές αναμένουμε για συνέχιση της διόρθωσης ή κάποια συσσώρευση στα παρόντα περίπου επίπεδα χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο που να μπορούμε να πούμε από τεχνικής σκοπιάς. Την σημερινή κίνηση λίγο – πολύ την αναμέναμε, ενώ από την άλλη το κανάλι στο intraday γράφημα κρατάει τις τιμές εντός.

gdintra060409a

Ο βοηθός μας έχει κάποιες αρνητικές αποκλίσεις αλλά στα επίπεδα που σταμάτησε ίσως κάποιοι γρήγοροι traders θελήσουν να εκμεταλλευτούν με long θέσεις και σφιχτά stops. Αν υπάρξει ηρεμία που μάλλον είναι το πιθανότερο, τότε το γράφημα αυτό θα αργήσει να χαλάσει. Αναμονή λοιπόν είναι μια καλή συνταγή.

gdintra060409b

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.