Wednesday
01/04/2009
00:51 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Η ανοδική κίνηση που προηγήθηκε αφού έφτασε σε υπεραγορασμένα επίπεδα ζητούσε διόρθωση. Η διόρθωση αυτή δύσκολα θα μπορούσε σε πρώτη φάση να περάσει κάτω από την πράσινη απορρόφηση (στο παρακάτω intraday γράφημα), που είχε προηγηθεί με σκοπό περαιτέρω ανοδική κίνηση. Η σημερινή ανοδική κίνηση ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη για αυτό ονομάσαμε αστείο το χθεσινό πολύ βίαιο πτωτικό ξέσπασμα.
Ωστόσο και η σημερινή ανοδική κίνηση  ήταν εξίσου απότομη όπως η χθεσινή πτώση και δεν κατάφερε να περάσει πάνω από το 1691 για το οποίο είχαμε μιλήσει στο Κυριακάτικο σχόλιο και το είχαμε θεωρήσει ως μελλοντική αντίσταση.

Αυτή η νευρικότητα της αγοράς και το volatility θα αναζητήσουν σημείο ισορροπίας εντός των προσεχών συνεδριάσεων που κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδευτεί και από μείωση του όγκου συναλλαγών. Η ισορροπία της αγοράς μετά από ισχυρό volatility επιτυγχάνεται συνήθως μέσω τριγωνικών σχηματισμών και μια ιδέα του πως μπορεί να είναι ένα τέτοιο τρίγωνο έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε στο σχετικό γράφημα.

Για αύριο δεν νομίζουμε ότι θα παραστεί ανάγκη να μιλήσουμε για διάσπαση της πάνω ή της κάτω πλευράς, οπότε θα περιμένουμε ακόμα λίγο.
gdintra310309a

gdintra310309b

gd310309

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.