Sunday
17/05/2009
14:21 GMT+2
Εβδομαδιαία σχόλια ΓΔ
0

Σκεφτήκαμε πολλά όλο το Σ/Κ. Θα πούμε εδώ μόνο το συμπέρασμα από τη σκέψη μας.

Το τελευταίο κομμάτι της σκέψης έλεγε ή μας οδηγούσε αν θέλετε στο ότι η παρούσα άνοδος θα συνεχίσει. Είναι όμως δυνατόν έτσι όπως έχει ανέβει να πάει ακόμα πιο επάνω; – σκεφτήκαμε. Πόσο επάνω δηλαδή; Ούτε σε τρίτο κύμα να ήμασταν εκτεταμένο. Άρα δεν είναι αυτό.

Επειδή λοιπόν μάλλον δεν είναι αυτό και συνάμα ούτε η άνοδος αυτή μας αρέσει, τότε η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι αυτό το ανοδικό τρέχον κύμα μπορεί να είναι μέρος ενός μεγάλου (4) το οποίο μετά από κάποια διόρθωση θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι αυτό είναι εκδοχή και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δούμε τη τιμή να καταγράφει ψηλότερο από το 2264 ΕΦΟΣΟΝ πρώτα όμως προηγηθεί αξιόλογη διόρθωση.

Ενδέχεται όμως και το κύμα 4 που φαίνεται στο διάγραμμα να έχει τελειώσει, σαν δευτερεύουσα εκδοχή.

Βάσει αυτών η περισσότερο ενδεδειγμένη στρατηγική είναι η μείωση στο ελάχιστο των χρημάτων που είναι τοποθετημένα σε αγοραστικές θέσεις μέχρι να δούμε περισσότερα πράγματα που θα μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε καλύτερα τη κατάσταση.

ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΔ

160509-gd-metrisi

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΔ

gd170509

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.