Tuesday
09/06/2009
20:16 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Πριν δύο συνεδριάσεις ήταν το σώμα της 29/5 που κράτησε, ενώ σήμερα το χαμηλό της ίδιας ημέρας. Αυτό το χαμηλό έχουμε πει ότι είναι πολύ σημαντικό να μη διασπαστεί πτωτικά προκειμένου ο ΓΔ να διατηρεί τον ανοδικό του χαρακτήρα. Ελαφρά πιο κάτω ή ακόμα και οριακά στο χαμηλό της σημερινής συνεδρίασης (ανάλογα πόσο σωστά είναι τραβηγμένη) ευρίσκεται η ανοδική γραμμή από τα χαμηλά του Μαρτίου. Κατά αυτό τον τρόπο το σημερινό χαμηλό έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ενδέχεται λόγω αυτού του γεγονότος να δούμε από εδώ κάποια τεχνική αντίδραση η οποία δεν νομίζουμε να έχει συνέχεια, αποκλείοντας σχεδόν τη πιθανότητα να δούμε και νεότερα υψηλά. Ο λόγος για αυτό είναι όσα έχουμε υποστηρίξει μέχρι σήμερα για το χαρακτήρα της ανόδου από τα χαμηλά του Μάρτη. Αντίθετα πιστεύουμε ότι η διάσπαση του σημερινού χαμηλού αλλά και της κάτω γραμμής (μπλε) του καναλιού στο γράφημα που παρουσιάζουμε είναι θέμα χρόνου. Η διάταξη της ανοδικής κίνησης όλο το περασμένο διάστημα σε σχέση με το κανάλι αυτό αλλά και τα έξι (τουλάχιστον) ανοδικά gaps που υπάρχουν πίσω μας στο ίδιο κύμα, είναι κάτι που πολύ σπάνια παρουσιάζεται στο κόσμο των αγορών και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη φιλτραριστούν στο μέλλον.
Με τη διάσπαση του σημερινού χαμηλού θα βγάλουμε τρία sort με αυστηρό stop  για τα τρία αυτά το υψηλό της όλης κίνησης στις 2436 μονάδες.

gd090609

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.