Friday
12/06/2009
01:03 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Μια συνεδρίαση στη σκιά της χθεσινής δεν μπορεί να μας δώσει κάποια νεότερα στοιχεία.
Σήμερα θέλαμε δυναμική άνοδο πέραν των 2390 – 2400. Αντί αυτού είδαμε την αγορά να «φυλάγεται» με ισχνούς όγκους και μόνο όταν πήρε την άδεια από την Αμερικάνικη κίνηση, είπε να κινηθεί ψηλότερα κλείνοντας μια ιδέα κάτω από το 2390. Το καλό για το 2πλό της χθεσινής συνεδρίασης είναι ότι δεν είχαμε χαμηλότερο low από χθες.

Το τελικό κλείσιμο πάνω από το κόκκινο κανάλι, η υποστήριξη από το χθεσινό «2πλό» και η παραμονή στη κάτω πλευρά του πράσινου ανοδικού καναλιού μεταφέρουν κάλλιστα την ανοδική κίνηση που οφείλει (βάσει του σκεπτικού) να κάνει ο ΓΔ έστω αύριο.

Και όταν λέμε αύριο εννοούμε αύριο. Ήδη η οκταήμερη κίνηση στα παρόντα επίπεδα ως κίνηση αφομοίωσης των τιμών κρίνεται επαρκέστατη και το 2πλό πίσω μας υπαγορεύει άμεση άνοδο. Αν δεν γίνει δεν θα είναι καλό.

Οι δείκτες και ταλαντωτές τη συμπεριφορά των οποίων παρακολουθούμε δείχνουν πολύ πιθανή μια προσπάθεια για μια ακόμα ανοδική κίνηση που αν και δεν μπορούμε να πούμε σαφώς μέχρι πιο σημείο μπορεί να πάει, θα είναι με πολύ μεγάλες πιθανότητες αυτή που θα τελειώσει την άνοδο από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου. Πάντως νούμερα σαν τα 2430 , 2500, και 2618 μπορεί να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τέλος να επισημάνουμε

•    Όλα τα 2πλά μέχρι τώρα έχουν δώσει ικανοποιητική άνοδο είτε άμεσα είτε μετά από παρέλευση μικρού χρονικού διαστήματος.
•    2πλό που δεν επιβεβαιώνεται και μάλιστα στα ψηλά μιας τρέχουσας ανοδικής κίνησης, φέρνει συνήθως τα αντίθετα αποτελέσματα.
•    Το χαμηλό της 9/6 εκτός από την σημασία που του έχουμε αποδώσει μέχρι σήμερα, αποκτά αύριο ακόμα μία, σαν νέο low fractal.
•    Σε όλη την ανοδική κίνηση δεν έχουμε ουσιαστικά καμία πτωτική εκτόνωση.
•    Πιθανή πτωτική διάσπαση του νέου low fractal, θα έχει σημάνει αυτόματα και τη διάσπαση του ανοδικού πράσινου καναλιού και πιθανόν του κόκκινου πτωτικού.

Προσοχή λοιπόν και δεν ξεχνάμε τις προθέσεις μας για τα 3 sort κάτω από το 2310.

gd110609

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.