Thursday
18/06/2009
22:57 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Ο στόχος που είχαμε θέσει για το 2145 επετεύχθη αρκετά καλά, με χαμηλό 2144,67 για τον ΓΔ, και έτσι κλείσαμε με καλό κέρδος το ένα από τα τέσσερα sort που είχαμε ανοιχτά. Ανάπαυλα των πωλήσεων όπως λέγαμε στο χθεσινό σχόλιο, και αυτή έγινε.

Από εδώ και πέρα δύσκολα μπορούμε να προδιαγράψουμε το άμεσο μέλλον της κίνησης του ΓΔ. Ωστόσο το βέβαιο είναι ότι αναμένουμε να δούμε μια απορρόφηση της πρότινος πτωτικής κίνησης.  Η απορρόφηση αυτή μπορεί να γίνει είτε με συνέχεια ανοδικής αντίδρασης προς την περιοχή των 2250 είτε εναλλακτικά συνέχεια πτώσης και αντίδραση από τα επίπεδα των 2125.

gd180609

Σε κάθε περίπτωση δύσκολα αναμένουμε να δούμε σημαντικές μεταβολές -πέραν των προαναφερθέντων- για τις επόμενες ημέρες έως ότου έχουμε σχηματισμό που να μας δώσει δυναμική για περεταίρω κίνηση.

Να σημειώσουμε εδώ πως η περιοχή 2125-2250 είναι η μόνη που μπορεί να ‘κρατήσει’ κάπως τον ΓΔ, και τονίζουμε το ασθενές των στηρίξεων που παρέχει καθόσον σε όλη την άνοδο δεν είχαμε ουσιαστικές διορθώσεις που θα μπορούσαν να παρέχουν στηρίξεις σε περίπτωση υποχώρησης σαν αυτή που διανύουμε τώρα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.