Thursday
18/06/2009
03:12 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Δύο ημέρες πτωτικής πορείας ήταν ικανές προκειμένου:
• Σύμφωνα με τη λογική του (πρώτου) διαγράμματος του σχολίου της 15/6 να περάσουμε κάτω από το 2ο Low Fractal και η τάση να γίνει αρνητική.
• Ο RSI να περάσει (οριακά) κάτω από το 50.
• Να φτάσουμε πολύ κοντά στο πρώτο στόχο (από τη στιγμή που περάσαμε κάτω από το 2315), δηλαδή στο 2145. Ο ΓΔ έκανε χαμηλό 2153, 8 τικ ψηλότερα.
• Ο ΓΔ να τεστάρει τον ΚΜΟ 45 περιόδων (2170 μονάδες) και να περάσει ελαφρά χαμηλότερα.
• Να κλείσει το 2ο από τα δύο τελευταία Gap που είχε αφήσει όταν ανέβαινε.

Τα παραπάνω δημιουργούν συνθήκες ώστε από τα παρόντα επίπεδα να δούμε ανάπαυλα των πωλήσεων ή και προσπάθεια για κάποια ανοδική αντίδραση. Όμως υπό το βάρος του σημερινού κεριού δεν νομίζουμε ότι τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν άρδην την ήδη βεβαρημένη τεχνική εικόνα, τουλάχιστον όσο αφορά την αυριανή συνεδρίαση.

Στις προθέσεις μας είναι από τα τέσσερα sort που έχουμε να μειώσουμε κατά ένα σε περίπτωση που αύριο η αγορά μας δώσει το 2145 ή σε διαφορετική περίπτωση πάνω από το 2222 συν ένα τικ θα κλείσουμε αυτό το ένα. Το 2222 είναι το 2ο High Fractal σε διάγραμμα 15 min.

Γενικότερα θα πρέπει να προσέξουμε το τι μέλει γενέσθαι στη περιοχή 1890 καθόσον η παρέα του ΚΜΟ 162 περιόδων με το apex του τριγωνικού σχηματισμού στο παρακάτω γράφημα, κάτι θέλει να μας πει. Και ίσως το σημαντικότερο που θέλουν να μας πουν είναι ότι αυτή τη περιοχή ο ΓΔ θα τη προσεγγίσει με πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες.

gd170609

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.