Thursday
30/07/2009
00:07 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Και πάλι σήμερα οι επαφές με το 2280 ήταν οριακές ενώ στο daily οι γραμμές που είχαμε καθορίσει ως stop loss δεν παραβιάστηκαν. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να παραμείνουμε και σήμερα στις θέσεις μας. Όποτε όμως παραβιαστούν, θα κλείσουμε.

gd290709

Η διήμερη πτώση δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που αύριο δούμε προσπάθεια για ανοδική αντίδραση, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερο σημείο το ένα από τα δύο συμβόλαια, και το άλλο θα παραμείνει με stop loss στις support lines όπως τις έχουμε ήδη καθορίσει και φαίνονται και στο διάγραμμα.

Οι δύο support lines συμπίπτουν και με το 38,2% διόρθωση, που μέσα στην ανοδικότητα των τελευταίων ημερών, είναι δυνατόν να λειτουργήσει ως ένα καλό ανάχωμα για επαναδραστηριοποίηση των αγοραστών.

Επομένως το stop μπορεί να μετακινηθεί ελαφρά χαμηλότερα προς τις 2256 μονάδες και την R-1.

gdintra290709

Καλό πρωινό. !!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.