Monday
26/10/2009
22:17 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο (πτωτικό), που αναφέραμε στο σχόλιο της Κυριακής  κινήθηκε ο ΓΔ υποχωρώντας κατά 2,01 %. Δεν ήταν κάτι παράξενο μια και το κουβεντιάζαμε πολύ καιρό τώρα και το αναμέναμε σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Από το Intraday διάγραμμα που παρουσιάζουμε οι στόχοι από τους δυο σχηματισμούς  ευρίσκονται μεταξύ 2672 και 2685.
Εμείς έχουμε τρία ανοιχτά συμβόλαια και θέλουμε να κλείσουμε τα δύο από αυτά. Μια και πάμε με προαναγγελθείσες πράξεις θα βάλουμε ένα στόχο εφικτό κοντά στο 2700 να κλείσουμε. Αν η πίεση είναι μεγάλη ίσως τα αφήσουμε και για χαμηλότερα εντός του προαναφερθέντος range ( 2672 – 2685). Θα το δούμε αύριο και εντός της συνεδρίασης, αν οι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις μας επιτρέψουν να τη παρακολουθήσουμε.
Λέγοντας για πίεση εννοούμε ότι είναι πιθανό αύριο να βοηθήσει σε περαιτέρω υποχώρηση και η εξέλιξη στις μεγάλες διεθνείς αγορές που μέχρι τώρα 21:10 είναι αρκετά πτωτική. Ούτως ή άλλως όμως και μόνον οι σχηματισμοί που βλέπουμε στο intraday διάγραμμα, οδηγούν τις τιμές χαμηλότερα, εκεί που είπαμε.

gdintra261009

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.