Tuesday
27/10/2009
12:17 GMT+2
Intraday watch ΓΔ
0

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η παρακάτω σκέψη / σενάριο.

Η αμερική (SP500) είναι σε στήριξη. Ακόμα και υποχώρηση σήμερα αλλά και παράλληλη αντίδραση εντός της ημέρας, με συνέχιση της αντίδρασης αύριο και ένα θετικό κλείσιμο θα δημιουργήσει κλίμα ευεξίας για το ΧΑΑ στις 29 του μήνα, καθόσον αύριο εμείς έχουμε αργία.  Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται (βάσει του σεναρίου πάντα) να έχουμε εμείς ένα ισχυρό θετικό άνοιγμα στις 29 του μήνα και γιατί όχι και συνέχιση της ανόδου κατόπιν κλπ, κλπ, κλπ….   από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και να γράφουμε σενάρια.

Kαλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο τι έγινε πέρυσι τις ίδιες ημερομηνίες όπου η 29/10/2008  ξεκίνησε με τεράστιο gapup, σε σχέση με τις 27 του μήνα.

Για τους παραπάνω λόγους εάν οι στόχοι για το κλείσιμο που θέλουμε δεν έχουν επιτευχθεί μέχρι το τέλος της συνεδρίασης (~ 16:55) θα προβούμε σε άμεσο κλείσιμο των δύο από τα τρία sort που έχουμε στη κατοχή μας.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.