Wednesday
21/10/2009
08:28 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια
0

Δεν έχουμε να πούμε και πάλι κάτι νεότερο. Η αγορά (η μεγάλη κεφαλαιοποίηση βέβαια – για αυτή την αγορά μιλάμε… δυστυχώς), αρνείται με πείσμα να υποχωρήσει, όπως θα αρνείται με πείσμα να ανέβει όταν έλθει η ώρα. Το πότε ; είναι ακόμα άγνωστο καθώς η κεκτημένη ταχύτητα είναι μεγάλη, αλλά μπορεί να είναι και πολύ κοντά επίσης.

Η επικείμενη ΑΜΚ της ΑΛΦΑ bank είναι πιθανό να διατηρήσει το ανοδικό κλίμα έτι περαιτέρω. Δεν πιστεύουμε όμως για πολύ ακόμα.

Για το λόγο αυτό εμείς θα διατηρήσουμε τις θέσεις μας και εάν δούμε τον ΓΔ στις 3011 μονάδες θα βγάλουμε ακόμα ένα sort για να παραμείνουμε έτσι μέχρι νεωτέρας. Το κλείσιμο δύο από τις τρεις sort θέσεις μας μεταφέρεται χαμηλότερα, στις 2720 μονάδες.

Συνάμα με το εν εξελίξει γράφημα του ΓΔ που βάζουμε, προσέξτε και ένα γράφημα ωριαίων τιμών από το δείκτη DJI, και κάντε τις συγκρίσεις σας.

Καλό πρωινό. !

gd201009

DJI011009

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.