Wednesday
23/12/2009
09:42 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Και πάλι πήραμε «κάρτα» από τον διαιτητή. Φάγαμε νέο stop loss στο 2178 και έκλεισε η θέση μας στο 2179.

Κατόπιν αυτών μυρίζει άνοδος που θα συνεχίσει και σήμερα.

Στο intraday γράφημα η πτωτική διάσπαση του πλαισίου (γκρι & πορτοκαλί) αποδεικνύεται fake και ως εκ τούτου η κίνηση γίνεται συνήθως στην αντίθετη φορά. Ο αναμενόμενος στόχος είναι η περιοχή του 2300.

gdintra221209

Οι υποψίες μας για άνοδο ενισχύονται και από το γεγονός ότι στο παρακάτω daily γράφημα το τελευταίο σήμα (2) που δείχνει ότι μπορεί κάποιος να πάρει νέες θέσεις sort αναιρέθηκε στη τρέχουσα τασική πτωτική κίνηση για πρώτη φορά.

gd221209-1
Επίσης θυμίζουμε κάτι από το σχόλιο της Κυριακής.
« Αντίβαρο για μια πτωτική κίνηση είναι το invert γράφημα που εφόσον είναι σωστό, τότε στο 2075 έχει εκτονώσει μεγάλο μέρος της πτωτικής δύναμης. Κάτω από αυτό το πρίσμα δεν μπορούμε να δούμε με σαφήνεια τι μπορεί να είναι αυτό που θα οδηγήσει τον δείκτη ακόμα χαμηλότερα.»

gd221209-2

Όσοι θέλουν μπορούν να εκμεταλλευτούν συνέχιση της ανόδου με stop loss το σημερινό κλείσιμο.
Εμείς λέμε να μη κάνουμε τίποτα, να ηρεμήσουμε και να χαρούμε το εορταστικό κλίμα των ημερών. Άλλωστε οι συχνές εναλλαγές προσήμου στο δείκτη δεν έχουν τελειώσει ακόμα και μέχρι κάτι τέτοιο να σταματήσει, νέα κάρτα από τον διαιτητή είναι ενδεχομένως και πάλι μέσα στο πρόγραμμα. Έτσι λέμε να μη ρισκάρουμε.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.