Tuesday
15/12/2009
20:16 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Η χρονιά σε λίγες ημέρες κλείνει. Την Δευτέρα στις 7/12 είχαμε βάλει στο σχόλιο το παρακάτω γράφημα σκεπτόμενοι ότι ο ΓΔ μπορεί να μη θελήσει να κάνει κάτι εντυπωσιακό και να κινηθεί μέσα σε ένα τρίγωνο με πλάγιο τρόπο. Οι τιμές από τότε κινούνται εντελώς λάθος με την τότε πιθανή εκτίμηση μας, παρόλα αυτά δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ  από εκείνα τα επίπεδα, (τουλάχιστον για την ώρα).

gd151209-1

Το ότι είναι από κάτω είναι αρνητική στοιχείο. Αυτό το είπαμε και χθες βάσει των στοιχείων που παραθέσαμε (κινητοί rsi κλπ).
Ο ΓΔ από αύριο κιόλας θα πρέπει να κάνει κάτι ανοδικά γιατί αν κάνει πως υποχωρεί από εδώ που είναι, τότε υπολογίζουμε ότι οι πωλήσεις θα ενταθούν.

Το stop loss το αφήνουμε στην ίδια θέση – 2122.

Βέβαια το αγαπημένο μας γράφημα τώρα τελευταία (δες χθεσινό σχόλιο), δεν μας λέει για νέο χαμηλό και για αυτό σε περίπτωση υποχώρησης – ακόμα και αν μας πάρει το stop loss θα πρέπει όλοι μας να προσέξουμε την πιθανότητα 2πλού πυθμένα και να βάλουμε και φίλτρο μιας ημέρας πριν να πάρουμε νέες αποφάσεις.

Ανοδικά όπως βλέπουμε στο γράφημα η πιο ισχυρή αντίσταση είναι το 2408.

gd151209

Για τις θέσεις μας το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μείνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς με ότι έχουμε κερδίσει μέχρι σήμερα. Δηλαδή 5300 euro. Συν 7000 euro τα περσινά μας κέρδη = 12300 euro.

Με θέσεις τυφλοσούρτη που μπορεί ο καθένας να κάνει πράξη με μια απλή ανάγνωση των σχολίων και μόνο σε καθημερινή βάση, είναι πιστεύουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε αυτό που είπαμε πριν, ότι δηλαδή τα περιθώρια στένεψαν και από αύριο ο ΓΔ πρέπει να δείξει χαρακτήρα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.