Friday
22/01/2010
10:01 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Ε, μη πούμε τελικά ότι η [4] δεν μας απασχολεί….όταν ξεκινήσαμε να το γράφουμε από το σχόλιο της περασμένης Κυριακής.
Νεότερο κερί αντιστροφής είδαμε και πάλι σήμερα. Εν μέσω όμως πτωτικής τάσης, όπως δηλαδή γράφαμε και στο σχόλιο της περασμένης Τρίτης. Την Τετάρτη γνωρίζουμε όλοι τι έγινε. Θα είναι κάθε ημέρα του Αϊ- Γιαννιού; Όπως λένε στην πατρίδα μου; Ο καθένας το αξιολογεί και πράττει ανάλογα.
Η ανάλογη [4] για τον FTSE20 δεν έχει ακόμα χτυπηθεί. Και ο ΓΔ πολλές φορές κρέμεται από τον «εικοσάρι». Ίσως γίνει με κίνηση αστραπή και αστραπιαία επίσης επαναφορά. Ίσως όχι.
Τα παρόντα επίπεδα είναι απολύτως κρίσιμα και οριακά και αποτελούν και στόχους – τουλάχιστον ή έστω προσωρινούς – της πτωτικής κίνησης που διεξάγεται. Τέτοιοι στόχοι ή δεν πιάνονται ποτέ ή πιάνονται και πάνε και παραπέρα.
Σύμφωνα με όσα λέγαμε χθες έχουμε βγάλει μια θέση sort. Ο στόχος που έχουμε βάλει να κλείσουμε είναι επίσης γνωστός (1880 -1882).
Όμως μέσα στη συνεδρίαση σήμερα θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε σχετικά με τη θέση  – αν και το πρωινό μας πρόγραμμα είναι βαρύ.
Ας έχει ο καθένας και μόνος του το νου του. Αυτό γιατί η συμπεριφορά της αγοράς το τελευταίο τριήμερο δείχνει (όπως παλιά – και θα αναφερθούμε σχετικά στο σχόλιο του Σ/Κ, αν και οι παλιοί αναγνώστες μάλλον καταλαβαίνουν τι θέλουμε να πούμε και ενθυμούνται ) ότι κάποια υπερβολή υφίσταται.
Μεγάλη προσοχή σε όλους λοιπόν και καλή επιτυχία.

gd210110-1

gd210110-2

———–  FTSE 20  —————

ftse210110-1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.