Friday
30/04/2010
00:48 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Όσοι διαβάζουν τα σχόλια μας καθημερινά θα έχουν καταλάβει που είχαμε δίκιο και που κάναμε λάθος (κυρίως με τη θέση που έχουμε βρεθεί να έχουμε).

Οι αγορές όμως είναι εδώ για να φέρνουν τα πάνω – κάτω στο σημείο ακριβώς όπου δεν το περιμένεις και μάλιστα αφού έχουν πατήσει και το απολύτως τελευταίο κουμπί προκειμένου να πείσουν για το αντίθετο από αυτό που θέλουν να κάνουν τελικά.

Έτσι όπως πάει η δουλειά, το stop loss που είχαμε βάλει (960), ενώ μέχρι χθες φαινόταν μακρινό, σήμερα φαντάζει πολύ κοντά. Και έχει ανάλογη σημασία για όσα είπαμε στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο.

Για το λόγο αυτό το stop παραμένει στις 960 μονάδες αλλά προκειμένου να ενεργοποιηθεί θα χρειαστούμε ολόκληρο κερί ημέρας πάνω από αυτό.

ftse-intra-290410-1

Από εκεί και πέρα, σε πιο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, αν τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα, η θέση μας βεβαίως και θα στοπαριστεί, όμως θα έχουμε σοβαρότατες ενδείξεις που λίγο θα απέχουν από τις αποδείξεις ότι η πτωτική κατάσταση αλλάζει άρδην καθόσον βάσει του παρακάτω γραφήματος δεν δικαιολογείται ανοδικότητα στο γράφημα (προσοχή ανεστραμμένο), με είσοδο της τιμής εντός της Γ2’.

ftse-290410-1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.