Tuesday
22/06/2010
01:00 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Τόσες μέρες περιμένουμε να βγούμε πάνω από το 748-750 να πάρουμε ακόμα δυο long και σήμερα ο FTSE μας την έφερε. Το πέρασε με gap up. Έτσι παραμείναμε με ένα και καλό.

Από το σχόλιο στις 15/6 έχουμε δείξει το πρώτο στόχο, με το intraday γράφημα που είχαμε βάλει και το ξαναβάζουμε σήμερα ενημερωμένο. Το χεράκι έδειχνε (και δείχνει) το 770-772.

ftse-intra-210610-1

Χθες μιλάγαμε και για το χρόνο εντός του flag στο παρακάτω σχήμα. Για όλα σας δίνουμε λύσεις και αυτό που θέλουμε είναι η αγάπη σας όταν κάνουμε λάθη. Από το ίδιο γράφημα οι στόχοι της ανόδου ή της αντίδρασης δεν φαίνεται να περιορίζονται μέχρι τα σημερινά ψηλά. Το πιθανότερο και λογικότερο βάσει όσων ξέρουμε είναι να δούμε και συνέχεια. Το 840 για το οποίο μιλήσαμε και πάλι χθες «παίζει» για στόχος και βλέπουμε.

ftse-210610-1

Το θέμα είναι εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως εμείς τα βλέπουμε και τα λέμε καιρό τώρα να βγάλουμε και κάτι τις και να μη μείνουμε μόνο με ένα συμβόλαιο. Να δούμε πως θα το καταφέρουμε.

Πάμε στο τελευταίο γραφηματάκι της ίδιας ημέρας (15/6) να το δούμε πως μπορεί να είναι με τα νέα data συμπληρωμένα.

ftse-intra-210610-2

Η οριζόντια διακεκομμένη είναι το 748-750 που θέλουμε να περάσει με διπλή προσπάθεια. Έως τώρα έχουμε μονή προσπάθεια. Αλλά βλέπουμε και μια ανοδική σφηνούλα σαν να παίρνει μορφή. Το γράφημα είναι ωριαίο και αν οι επόμενες ώρες κυλήσουν μέσα σε αυτή χωρίς να έχουμε έγκυρη διάσπαση της κάτω πλευράς, τότε κάποια στιγμή θα βγουν από την πάνω πλευρά. Αλλά έτσι όπως το «ζωγραφίζουμε» στο μυαλό μας, πριν να γίνει αυτό, δεν θα έχουμε τη τιμή να περνά δεύτερη φορά πάνω από τη διακεκομμένη; Η απάντηση είναι, ναι. Άρα εκεί θα ανοίξουμε τα υπόλοιπα δύο long που θέλουμε. Stop loss για τα δύο, το 717 με διπλή προσπάθεια.

Αν βρεθούμε με τρία συμβόλαια και μόνο σε αυτή τη περίπτωση, θα κλείσουμε ένα μόνο στο 770.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.