Friday
11/06/2010
01:01 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Έχουμε μέρες να τα πούμε.

Ήταν επειδή έπεφτε, ενώ εμείς ήμαστε Long, και τώρα που ανεβαίνει είπαμε να εμφανιστούμε. Πριν να ξεκινήσουμε να γράφουμε απόψε, ήπιαμε μερικά ποτηράκια εδώ με τη παρέα και τσουγκρίσαμε και στην υγειά της ανόδου. Οπότε ότι γράφουμε είναι να ξέρετε και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για να μη χάσουμε και το δρόμο από τη ζαλάδα βάλαμε και στο γράφημα ένα τοξάκι για να ξέρουμε που είχαμε μείνει από το τελευταίο μας σχόλιο.

Η μία θέση Long υπάρχει ακόμα, συνθήκη για να αποτάξουμε τον σατανά ακόμα δεν ήρθε μια και από ότι φαίνεται βάλαμε δύσκολους όρους για να γίνει κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο χαμηλό που το έχει πάρει αμπάριζα ο FTSE μόνο με μία απλή προσπάθεια είναι αυτό που δείχνουμε στο γράφημα με Low-1.
Για να το παραβιάσει με διπλή προσπάθεια, ο FTSE είναι αναγκασμένος να περάσει πάνω από το τρίγωνο ΑΒΓ (που λέμε και στη γεωμετρία), και βέβαια μετά να ξαναπέσει.

ftse-intra-100610-1

Αν δεν το κάνει αυτό, τότε έχει αφήσει εκκρεμότητα και ανάλογα εμείς δεν μπορούμε σε αυτά τα επίπεδα να το βάλουμε στα πόδια λες και μας κυνηγούν χιλιάδες αληθινές και πεινασμένες αρκούδες.

Αν όμως πάει επάνω από το ΑΒΓ και κατόπιν ξαναπέσει, τότε θα σκεφτούμε το πράγμα πιο σοβαρά .

Βέβαια τώρα, έτσι όπως έχουμε πιει κιόλας, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι αν πάει ο FTSE πάνω από το 723-725 δεν θα συνεχίσει να πάει και στο 770 περίπου. Μάλλον θα έχουμε πιει πολύ. Εεε  μα βέβαια, τώρα θυμήθηκα. Μέσα στο κρασοπότηρο είχαμε βάλει και λίγο από αυτή τη προέκταση της πάνω πλευράς του δίγραμμου καναλιού και μας ανακάτωσε χειρότερα. Δεν φταίμε εμείς, ο FTSE φταίει που κάνει στροφές γύρω από αυτή. Εε, μα να πίνεις, ε, μα και να βλέπεις κάποιον να κάνει σβούρες, ανακατώνεσαι χειρότερα.

Τώρα βέβαια και να τα δούμε όλα αυτά, κάπου βρε παιδί μου και ο FTSE έχει και αυτός δίκιο. Μα τόσες φορές το προσπαθεί. Και άμα τα καταφέρει ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι από τα νεύρα του και από το πείσμα του δεν θα θελήσει να κάνει και πράγματα απαγορευμένα. Λέτε να θελήσει να φτάσει κατά το 920 μεριά;

ftse-intra-100610-2

Τώρα ένας φίλος από τη παρέα είδε το 920 και φωνάζει….   Εεεεε,,  σταματήστε να πίνετε και να γράφετε στο κόσμο αηδίες.

Είδατε; Ούτε στο κέφι δεν μπορούμε να έρθουμε μια φορά. Δεν μας φτάνει η κρίση, έχουμε και αυτόν να μας φωνάζει.

Ζητάμε συγγνώμη. Καληνύχτα σας.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.