Friday
15/10/2010
07:30 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Κεραυνούς, δράκους και φωτιές είχε στο 787. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που είδαμε σήμερα. Ενδεχομένως να τα περιμέναμε αν ο τρόπος προσέγγισης ήταν διαφορετικός. Αυτό που περιμέναμε ήταν μερικά τσοπανόσκυλα που με μια – δυο πέτρες θα έκαναν στην άκρη να περάσουμε.

Αντ’ αυτού είδαμε ένα τεράστιο πτωτικό κερί, -3,17% στον FTSE και -6,41% στην ΕΤΕ. Σοβαρότατα ποσοστά απωλειών. Τα οποία και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Με πιο τρόπο; Με stop loss στη θέση μας σε περίπτωση ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ κάτω από το 740.

Το σημερινό κερί μοιάζει με retest στην πολύ σημαντική από κάθε άποψη βαθυκόκκινη γραμμή και πτωτική επαναφορά. Λέγοντας μας με σαφή τρόπο ότι η πτωτική τάση παραμένει ισχυρή. Αυτό είναι το οφθαλμοφανές. Όμως η απορία είναι, για πιο λόγο το retest αυτό βγήκε έτσι σε χρόνο, ώστε να πάει μέχρι το 787, όπου στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές είχαν παραμείνει εκεί σχεδόν επί τριήμερο. Τι; Δεν πούλησαν τότε όσα θέλανε και πούλησαν τα υπόλοιπα τώρα; Δεν λέει….

Επίσης το σημερινό κερί αγκάλιασε στο σώμα το πολύ σημαντικό Doji της Τρίτης, που βγήκε μετά από τετραήμερη συσσώρευση.

Παράξενο. Έτσι μπήκαμε πάλι στο ψάξιμο. Βρε να μη μπορείς να μείνεις ήσυχος ένα δευτερόλεπτο μας έχει κάνει ο FTSE.  Χαχα, δεν πειράζει, κάνει καλό, έχεις πάντα κάτι να κάνεις. Άντε πάλι λοιπόν νέα διαγράμματα, καθαρά, φτου και από την αρχή. Τώρα το πρωί όλα αυτά μετά από σύσκεψη με τους επιτελείς.

Επιλέγουμε για βοηθό σήμερα και το διάγραμμα του παραγώγου, όπως θα δείτε, και παρουσιάζουμε τα διαγράμματα με κάποιες σκέψεις γραμμένες πάνω σε αυτά για το γρήγορο της υπόθεσης μια και το σχόλιο μπαίνει αρκετά καθυστερημένα.

Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το stop που έχουμε βάλει, θα αυξήσουμε και πάλι τις θέσεις μας κατά δύο συμβόλαια σε περίπτωση που η τιμή εισχωρήσει και πάλι πάνω από την κάτω κόκκινη γραμμή του πιο κάτω διαγράμματος.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.