Friday
08/10/2010
01:57 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Έχουμε μια καλή κατάσταση ενώπιον αντιστάσεων.

Ο δείκτης έχει περάσει επιτυχώς τα γνωστά μας σημεία από 1 έως 5 και όπως λέγαμε αυτό θα ήταν ένα θετικότατο στοιχείο. Αν είχε περάσει και σιγά – σιγά και όχι μονοκοπανιά τα 4 και 5 θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό το γρήγορο εκεί μας ενοχλεί κάπως και μας τρώει.

Το 4 το είχαμε στο 735 και μέχρι εκεί ίσως δούμε κάποια διόρθωση.

Πιο πάνω από εδώ υπάρχουν αντιστάσεις και στο daily αλλά και στο intra γράφημα. Ο FTSE το γνωρίζει και η σημερινή προσέγγιση των αντιστάσεων υπό μορφή σφήνας είναι μέρος της προετοιμασίας για ανοδική συνέχεια. Όσο περισσότερο το «παλέψει» κάτω από την κίτρινη γραμμή, τόσο το καλύτερο.

Στη πάλη αυτή δεν θέλουμε να δούμε τιμές κάτω από το 835. Εκεί θα είναι το stop loss για τα δύο long που έχουμε.

Οι πιο κοντινοί στόχοι μας είναι το 770 και το 780. Στο 770 έχουμε πει ότι θα κλείσουμε ένα συμβόλαιο. Αν πάει πολύ γρήγορα στο 780 θα κλείσουμε και το άλλο. Ειδάλλως για το δεύτερο θα έχουμε αναμονή.

Όλα εξαρτώνται από το είδος της προετοιμασίας. Αν δούμε σφιχτή προετοιμασία στα παρόντα επίπεδα, άντε και μέχρι το 835 και κατόπιν άνοδο, τότε οι πολλές γκρίζες γραμμές δεν θα πρέπει να παρουσιάσουν καμία αντίσταση και ο FTSE θα κινηθεί με δύναμη προς το 830 και έπεται και συνέχεια.

Αν στις  γκρίζες γραμμές δούμε κωλυσιεργία, θα έχουμε πρόβλημα. Μέχρι τότε θα το δούμε ξανά.

Υπόψη με το σημερινό υψηλό ο FTSE έχει περάσει ανοδικά δύο συνεχόμενα high fractals και είναι και υπό αυτό το πρίσμα σε bull φάση. Επίσης το εβδομαδιαίο (για την ώρα) έχει πάρει μέσα του τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. (Engulfing bull σε δύο προηγούμενες).

Καλό πρωινό.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.