Wednesday
13/10/2010
00:10 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Για να μην πολυλογούμε θα πούμε μόνο ότι όλα, μα όλα, τα πάντα είναι οριακά προκειμένου να δούμε κάποιο ξέσπασμα των τιμών που συσσωρεύουν ήδη επί πενταήμερο.

Προς τα πού; Εμείς λέμε ότι τον στόχο του 770 δεν τον έχει πιάσει ακόμα. Άρα το που, που ρωτάμε, θα είναι   μάλλον ανοδικά. Εμείς ζητάμε από μέρες να κλείσουμε μια θέση στο 770. Η δεύτερη θα παραμείνει ανοιχτή και θα βάλουμε stop για όλες τις θέσεις στο 740.

Οι βραχυπρόθεσμοι ταλαντωτές είναι γενικά στα ψηλά τους. Αν από εδώ δεν υποχωρήσουν, και συνάμα ανέβουν, τότε αυτό θα είναι ακόμα ένα πετραδάκι (σοβαρό όμως) για καλύτερες και ανοδικότερες ημέρες.

Τα σχήματα παρακάτω δείχνουν το πόσο οριακή είναι η κατάσταση. Είναι ολοφάνερο και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα. Το 785 είναι το επίπεδο Make Or Brake. Πάνω από εκεί δεν βλέπουμε άλλη αντίσταση.

Τις προηγούμενες (αρκετές) ημέρες δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε για ανοδικές ενδείξεις παράλληλα με πτωτικούς στόχους ανεκπλήρωτους. Από τα δύο έχουμε ξεχωρίσει το πρώτο. Πάνω από το 785 θα μιλάνε μόνο αυτά.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.