Thursday
25/11/2010
04:28 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Το σκεπτικό του Σαββατοκύριακου συνεχίζει να είναι σωστό μια και ακόμα βρισκόμαστε κάτω από το χαμηλό της Παρασκευής.

Όμως για τους λόγους που επισημάναμε χθες ήμαστε ανήσυχοι. Μαύρο μεγάλο κερί δεν φάνηκε ούτε σήμερα. Τουναντίον η ημέρα ήταν ελαφρά ανοδική. Και βέβαια άμα δεν γλείψει τις γνωστές γραμμές που έχουμε δείξει δεν μπορεί να κλείσει η συνεδρίαση. Με τίποτα και για κανένα λόγο.

Κάποια μέρα αυτό θα σκάσει, αλλά πότε θάναι;

Στο intraday που είχαμε τη προσοχή μας, μια και ήμασταν επάνω σε αναμμένα κάρβουνα, παρατηρήσαμε στην έξοδο από την σημειούμενη σφήνα να σχηματίζεται άλλη μικρότερη γεγονός που δεν συνάδει με κακές προθέσεις για πτωτική συνέχεια. Ακολούθως προσέξαμε το τριγωνάκι το apex του οποίου ήταν μέσα στη σφήνα και βέβαια επιστροφή των τιμών εκεί θα έπρεπε να μας θέσει σε alert. Το κάναμε γρήγορα και το δείξαμε εμβόλιμα εντός της συνεδρίασης θέτοντας και το stop loss.

Μετά από αυτά, σήμερα κλείσαμε και τις δυο short θέσεις με μικρό κέρδος. Για τις προηγούμενες θέσεις που κλείσαμε δεν κάνουμε κουβέντα (χθες έπρεπε να γίνει αυτό), γιατί οι απώλειες ήταν μεγάλες. Όταν διορθωθεί το πρόβλημα θα δούμε εκεί (στο excel) το χάλι από αυτή την ιστορία.

Επειδή οι ενδείξεις όπως έχουμε πει είναι θετικές και επειδή βρισκόμαστε χαμηλά, θα προσπαθήσουμε αύριο να ξαναβγούμε Long στην αγορά σε τιμές κοντά στο 679–681. Το stop loss βέβαια θα είναι το σημερινό χαμηλό στις 674,5 μονάδες.

Τα συμβόλαια θα είναι τέσσερα.

Αν η κίνηση δεν βγει και χτυπήσει το stop, τότε θα κάνουμε stop and reverse με 2 συμβόλαια, έχοντας stop σε αυτά το σημερινό υψηλό. Σε αυτή τη περίπτωση θα δούμε και ένα άλλο διάγραμμα για τις μετέπειτα εξελίξεις.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.