Saturday
27/08/2011
13:36 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΕ
0

Το διάγραμμα που βάζουμε εδώ τελευταία, το παρακολουθούμε για περισσότερο από 2 χρόνια.

Βάσει αυτού η ΕΤΕ έχει εκπληρώσει και τους έσχατους στόχους και μάλιστα με εκπληκτική ακρίβεια που συναρπάζει.

Δεν περιμένουμε τίποτα άλλο από την ΕΤΕ. Αν το διάγραμμα ήταν πράγματι ανοδικό – όπως το βλέπουμε τώρα invert – όσοι θα εξακολουθούσαν να αγοράζουν σε αυτά τα επίπεδα θα ήταν άξιοι της μοίρας τους. Η εγκατάλειψη των θέσεων θα ήταν η σοφότερη κίνηση.

Σε πτωτική φάση – όπως είναι η πραγματικότητα – η εγκατάλειψη των short θέσεων είναι και πάλι η σοφότερη κίνηση. Ειδάλλως βρίσκεσαι μέσα σε αμάξι που τρέχει στη κατηφόρα χωρίς φρένα. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και καταστροφικό.

Μόνο μία στρατηγική υπάρχει. Τυφλές αγορές πάνω από τα 2,72 euro και ΑΠΟΛΥΤΟ STOP LOSS στα 2,72, καθώς η περίπτωση του αυτοκινήτου χωρίς φρένα ουδόλως μπορεί να αποκλειστεί.

Κάτω από τα 2,72 euro δεν θα ξανα-ασχοληθούμε με την μετοχή παρά μόνο αν δούμε κάποιο σχηματισμό που θα έχει κάτι να μας πει.

και λίγο λεπτομέρεια στο επόμενο γράφημα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.