Sunday
25/09/2011
18:29 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
0

Το συμβόλαιο ακούμπησε το 324, ο δείκτης όχι. Εμείς κινούμαστε βάσει του δείκτη και έτσι παρά ένα πόντο και κάτι είμαστε ακόμα με τρία Short. Κανονικά για ένα πόντο κλείνουμε και ειδικά όταν έρχεται Σ/Κ. Αλλά μια και θέλουμε να ήμαστε σωστοί με ότι γράφουμε, έχουμε παραμείνει ακόμα ανοιχτοί.

Φαίνεται πως θα δοθεί ευκαιρία να κλείσουμε την Δευτέρα στο 324 και ίσως και ακόμα χαμηλότερα.

Η κατάσταση έχει πάρει άσχημη τροπή, και το πιο λογικό είναι να δούμε τιμές ακόμα χαμηλότερα. Πόσο;    Κάπου ανάμεσα στο 320 και 280. Έτσι, μια και δεν κλείσαμε την Παρασκευή, θα βάλουμε να κλείσουμε ένα μόνο συμβόλαιο στο 324 και από τα υπόλοιπα δύο ένα στο 318 και ένα στο 280. Stop loss για όλα, η διπλή διάσπαση του 332 ή αν γίνει καμιά ξαφνική επιδρομή, το υψηλό της Παρασκευής.

Να σημειώσουμε μόνο ότι θα πρέπει να προσέχουμε πολύ καθόσον η κατάσταση είναι τρελά πιεσμένη και για να μη τρελαθούμε τελείως, θα πρέπει να δούμε μια αξιόλογη αντίδραση αν μη τι άλλο, στις επόμενες λίγες ημέρες. Κάποια ψήφιση των πολύ σκληρών και δυσβάσταχτων μέτρων μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για μια τέτοια περίπτωση. Μέχρι να το δούμε αυτό μάλλον θα είμαστε κάτω.

Από εκεί και πέρα αν επιχειρηθεί αντίδραση και δεν την δούμε μέσα από κάποιο intraday σχηματισμό, θα την καταλάβουμε στα σίγουρα από την άνοδο πέραν των 350 μονάδων.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.