ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανάρτηση διαβιβαστικού email
Saturday
10/03/2018
14:54 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

G-M-R, 10 Μαρ. 2018

 

 

Αναρτούμε το διαβιβαστικό email με ημερομηνία 10-3-2018, που η GMR (https://greek-market-research.com/articles_cat/επιστημονική-τεκμηρίωση-υπέρ-του-εθν/) απέστειλε σε όλους τους αρθρογράφους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα καθώς και στους κατόχους των αναρτημένων ιστοσελίδων, καθώς επίσης και σε πολλούς άλλους ανεξάρτητους Πολίτες οι οποίοι από όσο γνωρίζουμε δεν αγαπούν τον “καναπέ”.

Σεβαστοί Αποδέκτες, καλή σας ημέρα.

Η πλούσια, σημαντική και κρίσιμης σημασίας ειδησεογραφία με τα γεγονότα “επιστέγασμα των τελευταίων ετών”, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθείται από ανάλογη αρθογραφία. Πράγματα για τα οποία η ιστοσελίδα μας δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη, γι αυτό συμμετέχει, με συνέπεια στην σταθερή μας θέση, της αγωνιστικής-επιστημονικής/δικαιϊκής-πολιτικής Δημοκρατικής Συν-εισφοράς.

Η κοινή λογική κατά την ταπεινή μας άποψη, μας υπενθυμίζει, πως «δεν πάει άλλο», τόσο με την μνημονιακή Κατοχή, όσο και με την Εγω-κεντρική Άρνηση αντιστασιακής-απελευθερωτικής συν-έργειας.

Επιτρέψτε μας ενδεικτικά:

Το χάος θα έχει αιτία και ονοματεπώνυμο..

Η ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ “ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ”

Επτά αυτοκτονίες στην Κρήτη μέσα σε δύο μήνες

Οι συνταξιούχοι κόβουν τα φάρμακα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν

Απόλυτα παράνομη η κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από το τουρκικό καθεστώς.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΣΗΜΕΡΑ 7-3-2018

Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την επικράτειά της

Ένα είναι το σκάνδαλο, η χρεοκοπία της χώρας και η ατιμωρησία των ενόχων.

Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία Πως πρέπει να σκεφτόμαστε οικονομικά

Συμβολαιογράφοι κατά Κωνσταντοπούλου για τους πλειστηριασμούς -Ασκεί μικροπολιτική

*********************************************************

Τα νέα άρθρα διαβιβάζονται σε όλους τους αρθρογράφους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα καθώς και στους κατόχους των αναρτημένων ιστοσελίδων με σκοπό την αλληλέγγυα συλλογική ενημέρωση και την προώθηση στον Δημοκρατικό Διάλογο(*).

(*) στον Δημοκρατικό Διάλογο, στην Δημοκρατική Δημοσιότητα, δηλαδή στην «σφαίρα όπου ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της στιγμής της απόφασης, και μάλιστα με τρόπο ώστε η επικοινωνιακή εξουσία της κοινής γνώμης να μπορεί να επιβάλλει την αναθεώρηση αποφάσεων» (Albrecht Welmer : «Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – Για μια ερμηνευτική του δημοκρατικού πολιτισμού», σελίδα 148, εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ) .

Με εκτίμηση

G-M-R

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.