ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αντιμνημονιακοί Και Άλλα Παραμύθια
Wednesday
27/06/2018
04:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
1

 

του Αντ. Παπαντωνίου, 26-6-2018

 

 

 

Σε όλη την Ιστορική διαδρομή της Πατρίδας μας είχαμε το φαινόμενο να βιάζεται το νόημα των λέξεων συστηματικά, κυρίως από εκείνους που ασκούσαν εκάστοτε την Εξουσία και αυτό ακριβώς γιατί πάντα σαν Εξουσιαστές ασκούσαν Εξουσία και ποτέ Διακυβέρνηση.

Όμως από το 2010 ξεκίνησε μια πρωτοφανής εκστρατεία διαστρέβλωσης κάθε έννοιας σοβαρότητας σε μια προσπάθεια να αποδεχτεί ο Λαός ότι θα πρέπει να πιστεύει όταν του λένε, για παράδειγμα, ότι είναι Ημέρα και ο Ήλιος λάμπει ψηλά παρ όλο που είναι άγρια Μεσάνυχτα και μάλιστα χωρίς ούτε Αστροφεγγιά!

Έτσι λοιπόν από την 6-5-2010 όταν στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που μετεξελίχθηκε και σε καθαρή ΚΑΤΟΧΗ το Πολιτικό Σύστημα χωρίστηκε σε Μνημονιακούς και… Αντιμνημονιακούς και έκτοτε καλά κρατεί! Και βέβαια τον τίτλο του Μνημονιακού δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τον αναλύσω γιατί είναι πεντακάθαρος. Αναφέρεται δηλαδή στο Πολιτικό εκείνο προσωπικό που ψήφιζε και ψηφίζει τα Μνημόνια και τα εφαρμόζει με αξιοζήλευτο θράσος και αποτελεσματικότητα, βοηθούμενο από όλα τα παρελκόμενά του , όπως είναι τα Μ.Μ.Ε. , η Δικαστική Εξουσία, ολόκληρη η Δημόσια Διοίκηση και αλλα ευαγή Ιδρύματα. Δεν χρειάζεται λοιπόν, εκτιμώ, να επιμείνουμε σε αυτό Θα ασχοληθώ λοιπόν με την άλλη κατηγορία, που κατά την άποψή μου βέβαια, είναι και η περισσότερο Ένοχη. Δηλαδή με αυτή των…Αντιμνημονιακών.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη λέξη είναι σύνθετη και το πρώτο συνθετικό, η λέξη «αντί» μπορεί να έχει δύο έννοιες:

α)- λειτουργεί αντί των Μνημονιακών, άρα είναι ακριβώς το ίδιο, όπως λέμε Αντιναύαρχος αντί της λέξης Ναύαρχος

β)- ότι είναι αντίθετη προς αυτούς που υποστηρίζουν τα Μνημόνια και μαχόμενοι εναντίον τους προωθούν την ανατροπή τους.

Ας δούμε λοιπόν τώρα που βάλαμε το πλαίσιο τι ακριβώς συμπεριφορά και πόσο οι Αντιμνημονιακοί, κατά δήλωσή τους, λειτούργησαν στην πράξη σαν τέτοιοι η με την παρουσία τους διευκόλυναν το θεάρεστο έργο των Μνημονιακών. Και εξηγούμαι.

Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία για να υπάρχει στηρίζεται σε δύο πόδια:

1.- Στην Κυβέρνηση

2.- στην Αντιπολίτευση, και εάν η τελευταία δεν συμμετέχει στο Κοινοβούλιο γιατί έχει παραιτηθεί έχουμε Καθαρή Δικτατορία!

Ας θυμηθούμε λοιπόν τώρα πως αντέδρασε σύσσωμη η Αντιπολίτευση όταν όπως αναφέραμε στην αρχή έγινε το Πραξικόπημα. Παρέμεινε ολόκληρη, ανεξαρτήτως χρώματος, στα έδρανά της, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη, προσωπικά και συλλογικά, όταν Πολίτες αυτοκτονούσαν , έμεναν άνεργοι , ανασφάλιστοι και τόσα άλλα που είναιι πλέον βιώματα για τον Ελληνικό Λαό ενώ παράλληλα ξεπουλούσαν ότι είχε αποκτηθεί μα θυσίες είτε σαν ιδιωτική είτε σαν Δημόσια περιουσία και αυτοί, οι Αντιμνημονιακοί, διαπίστωναν και κατήγγελαν……..Όταν δε ο Λαός σε κάποιες στιγμές εξοργισμένος διαμαρτυρόταν στις Πλατείες εισέπραττε «αρωματικά έλαια» από τους Γενίτσαρους της Εξουσίας, αλλά αυτοί παρέμεναν μέσα στο….Ναό της «Δημοκρατίας», αλλά βέβαια όπως πάντα διαπίστωναν και κατήγγελαν!!

Και επειδή διαισθάνομαι ότι στο σημείο αυτό, ενδεχομένως και από καλή πρόθεση κάποιοι να αναρωτηθούν «Μα τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν» η απάντηση είναι μία και μοναδική: Να παραιτηθούν, αλλά σαν Πολιτικά Κόμματα και όχι σαν πρόσωπα και να καλέσουν το Λαό σε ανατροπή των Πραξικοπηματιών. Αυτή ήταν η υποχρέωση που είχαν αναλάβει απέναντι στον Λαό με την Ορκωδοσία τους όταν εξελέγησαν που ήταν
«Πίστη στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα».

Όμως δεν το έκανε απολύτως κανένας Πολιτικός σχηματισμός,ούτε Βουλευτής, αστείο πράγμα τωρα, με αποτέλεσμα το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, όπως περιγράφεται στο Άρθρο 134παρ.2,3,4, του Ποινικού Κώδικα, να το έχουν διαπράξει οι με Μνημονιακοί «διά πράξεως», οι δε Αντιμνημονιακόι «διά παραλείψεως», όπως διδάσκει η Επιστήμη, που σημαίνει ότι δεν απέτρεψαν ένα Έγκλημα, όπως είχαν υποχρέωση , δεδομένου ότι είχαν προς τούτο «ιδιαίτερη Ηθική η Νομική υποχρέωση» (Όρκος)!

Και τώρα που πλησιάζει ο χρόνος των Εκλογών, που δεν μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα μπορεί να έχουν , πέραν από μια έντονη και μαχητική συσπείρωση του Λαού που είναι απόλυτα αναγκαία για τη ανατροπή, παρουσιάζονται σαν….Αντιμνημονιακοί και εάν κάποιοι απαιτητικοί η απλά περίεργοι ρωτούν, πρίν ψηφίσουν, «τι έκανες στον Πόλεμο Μπαμπά» να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν σαν λάτρεις των «Μνημοσύνων» και ότι αναζητούν την «Αρεία φυλή» που είναι ο προθάλαμος του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από έναν ΕΜΒΡΙΘΗ ΝΟΜΙΚΟ Λάτρη της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας……………….

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.) & Νομικός.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.