ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση με ομιλήτρια την Αχτσιόγλου στο Παγκράτι
Wednesday
14/11/2018
23:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R:    Φοβερή κόντρα! Μπήκαν-βγήκαν σαν κλέφτες, πέταξαν τρικάκια ουδόλως ενοχλητικά από δικαιϊκή-δικονομική άποψη, χωρίς ΣΚΟΠΟ και χωρίς σχέδιο στρατηγικής και τακτικών και το κυριότερο ΕΡΗΜΗΝ ΤΑΞΗΣ-ΛΑΟΥ.

 

 

G-M-R, 14 4Νοε. 2018

 

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα σε μαγαζί στο Παγκράτι το οποίο φιλοξενεί εκδήλωση με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Η εισβολή διήρκησε για λίγα λεπτά με τα μέλη του Ρουβίκωνα να φωνάζουν συνθήματα, να πετούν τρικάκια και να αποχωρούν για το εξωτερικό του μαγαζιού όπου ανήρτησαν πανό. Μετά από λίγα λεπτά αποχώρησαν.

Η αναρχική συλλογικότητα ενημέρωσε για την παρέμβαση μέσω του Athens.indymedia.org όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν έχει νόημα να απευθυνθούμε σε μία υπουργό ούτε στα πολιτικά στελέχη γύρω της. Δεν απευθυνόμαστε στο κράτος. Γιατί τελικά είναι το κράτος μαζί με το κεφάλαιο που καθορίζει την πολιτική κι όχι κάποιο κόμμα. Αν θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα οι αστοί, η υψηλή γραφειοκρατία, οι καραβανάδες ή οι μπάτσοι τους καταλαβαίνουμε. Η κοινωνική βάση όμως που σε αυτήν απευθυνόμαστε, πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι πια εξευτελιστικός ο εγκλωβισμός στα διλήμματα που μας θέτει το καθεστώς με δεξιά ή αριστερή φορεσιά κάθε λίγα χρόνια. Και είναι η ώρα να στείλει ένα δυνατό σινιάλο άρνησης και αξιοπρέπειας…».

(φωτογραφία αρχείου)

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.