ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ
Friday
23/12/2016
17:53 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
2

Σημείωση:    Πατώντας (κλικ) στον τίτλο, ανοίγουν από κάτω τα σχόλια (comments).

 

ΣΤΑΘΗΣ: «Η πατρίδα είναι σε κίνδυνο. Χρειάζεται όχι μόνον ένα μέτωπο της Αριστεράς, αλλά ένα μέτωπο της Αριστεράς που να φθάνει έως την πατριωτική δεξιά. Που θα απευθύνεται σε ταξική βάση σε όλους τους ανθρώπους του λαού. Που θα επαναφέρει την πολιτική στον δημόσιο βίο, ως λαϊκό όπλο. Που θα αποκαταστήσει τη γλώσσα, χωρίς να καταφεύγει σε σοφιστείες, ευφημισμούς και ψέματα. Μια Αριστερά που θα προτείνει ξανά την αξιοπρέπεια στους πολίτες. Με στρατηγική παγκοίνως γνωστή, με τακτικές και ιεράρχηση στόχων, όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού.».

Με βάση την παρακάτω συνημμένη πρόταση/άρθρο του Στάθη και ιδιαίτερα το σημείο του παραπάνω αποσπάσματος το οποίο υπογραμμίσαμε, νομίζουμε πως θα μπορούσαν να κατατεθούν αναλυτικότερες ιδέες/προτάσεις περί στρατηγικής, τακτικών και ιεράρχηση στόχων τόσο απελευθερωτικών όσο και αναγεννητικών, τέτοιες που να οικοδομούνται με βαθιά ολιστική (χωρίς τον παραμικρό παραμετρικό παραμερισμό) διερεύνηση αυτής καθαυτής της χρεοκρατίας αλλά και των επιπλοκών που επιφέρει (διερεύνηση οικονομική-δικαιική-γεωπολιτικη/στρατιωτική-μεταναστευτικού κλπ). Με βάση τον αναλυτικότερο σχεδιασμό θα μπορούσαμε να δούμε ποιοί συμπολίτες μπορούν και θέλουν να προβούν σε συγκεκριμένες ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ, με βάση τις γνώσεις, το έργο τους (τα πεπραγμένα τους, τις δράσεις και αντιστάσεις τους), τις δημόσιες δεσμεύσεις τους (όλα αυτά δηλαδή που μπορεί να αφορούν δράσεις, επιστήμες και οπωσδήποτε, όχι ως προσωποποιημένες «αυθεντίες»), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ όλα αυτά να «καταστούν παγκοίνως γνωστά» και να προωθηθούν “όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού” .

Αν τυχόν τα παραπάνω, η Αριστερά (και όχι μόνο) τα κοσκινίζει επ’ άπειρον προκειμένου να μην ζυμώσει ποτέ, πράγμα που ειλικρινά και εμπράκτως απευχόμαστε και για το σύνολο και για τα μέρη της Αριστεράς (σχετικό το δεύτερο συνημμένο), είμαστε μαζί με τον Στάθη, για την υλοποίηση της πρότασής του με τη συμμετοχή τουλάχιστον, του 62% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ του ΟΧΙ. Για μία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΕΤΩΠΙΚΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ από τις κατοχικές δυνάμεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Από αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα μας δέχεται και θα δημοσιεύει, αναλυτικότερες προτάσεις εφαρμογής επάνω στην “πρόταση Στάθη” (*). Θα ήταν ευχής έργο συναγωνιστικές ιστοσελίδες να συνεργαστούν στην ίδια βάση, είτε να θέσουν τις ακόμα καλύτερες προτάσεις από όποιο πατριωτικό σημείο εκκίνησης, τις οποίες και θα στηρίξουμε παράλληλα με την «πρόταση Στάθη» με συναγωνιστική και οπωσδήποτε με αλληλέγγυα συνέργεια.

Παρακαλούμε διαδώστε εφ’ όσον συμφωνείτε και κάνετε την υπόθεση Δική Σας.

(*) και για να είμαστε συνεπείς στο χωρίς επιθετικούς και άλλους προσδιορισμούς Δημοκρατικό Ιδεώδες σε κάθε πτυχή της οικονομικοκοινωνικής ζωής, θα δημοσιεύουμε και κάθε αντίθετη άποψη και κάθε αρνητική κριτική σχετικά με τα παραπάνω, αντιμετωπίζοντάς την με συναγωνιστική λογική .

email: info.greekmarketresearch@yahoo.com

Συνημμένα

http://bit.ly/2hgfEHB

http://bit.ly/2ikDlA1

Την βασική αυτή πρόταση ακολουθούν συγκεκριμένες κατά περίπτωση νεότερες προτάσεις.

Πρόταση_01: https://greek-market-research.com/article/προταση-παλλαϊκου-ξεσηκωμου/

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.