ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο για το Μάτι, αλλά 21 Αυγούστου βγαίνουμε από τα μνημόνια
Wednesday
08/08/2018
23:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Ο καημός του ανδρός αυτού δεν είναι ο συγκλονιστικός και τραγικός θάνατος 92 συν-ανθρώπων μας, αλλά που δεν είναι εν ζωή να γιορτάσουν την 21η Αυγούστου 2018.

Ολόκληρη η ΝΤΡΟΠΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΥΘΥΝΗ για τη δυνατότητα εκτόξευσης τέτοιων προκλήσεων, ανήκουν πλέον ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, στην αντιμνημονιακή πλευρά.

 

 

 

 

G-M-R, 8-82018

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι η τραγωδία δεν μπορεί να ακυρώσει την επιτυχία της κυβέρνησης

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι και την έξοδο από τα μνημόνια.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές και το θάνατο 92 ανθρώπων έως τώρα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου.

«Η ΝΔ θα εισπράξει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με τον αντιπολιτευτικό της λόγο. Ο τρόπος που αντιπολιτεύονται δεν είναι θεσμικός. Δεν αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να μας πει τόσα χρόνια γιατί κυριάρχησε η αναρχία και οι λογικές του πελατειακού κράτους;»

Σε ερώτηση αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε: «Οι δικές μας ευθύνες τώρα κρίνονται, στο εάν θα προωθήσουμε ή όχι τα μέτρα. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια και αυτό δεν μπορεί να συνδέεται, χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση».

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε πως εκλογές θα υπάρξουν τον Σεπτέμβριο 2019 και πως μέχρι τότε η κυβέρνηση έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.