ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κωνσταντοπούλου: Κατάπτωση μίας κυβέρνησης που ζήλεψε τη Χούντα
Thursday
15/03/2018
11:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ – ΠΙΟ ΕΝΩΤΙΚΑ (γιατί όχι ΚΑΙ σε πλειστηριασμούς, χρεοκρατία, άρθρο 86 άρθρο κ.Ανδ. Δημητροπούλου…)

 

G-M-R, 15-32018

 

Στη ΓΑΔΑ και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές που έγιναν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τετάρτη σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανέλαβε την υπεράσπισή τους, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ όπου προσχώρησε σε δηλώσεις. Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «ζούμε τις τελευταίες ημέρες κατάπτωσης μίας κυβέρνησης που ζήλεψε τη Χούντα. Ως δικηγόρος των τριών ανθρώπων που τραυματίστηκαν κρατήθηκα αποκλεισμένη από κάθε επικοινωνία μαζί τους για μισή ώρα με το πρόσχημα ότι δεν έχουν συλληφθεί».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμπλήρωσε πως «ανέβηκα και είδα 3 ανθρώπους τραυματισμένους, τους 2 σοβαρά. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει η διακομιδή τους σε νοσοκομείο. Μίλησα με έναν διευθυντή ο οποίος μου είπε ότι κάθε δύο δευτερόλεπτα του τηλεφωνούν από το υπουργείο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ούτε η Χούντα δεν θα έπεφτε σε αυτό το σημείο. Αυτό που ζούμε είναι η πλήρης κατάλυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών».

Έξω από τη ΓΑΔΑ, η ΛΑΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι τραγικό, μία κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί να αλλάξει την ελληνική κοινωνία, να φέρει δικαιοσύνη, να έχει φτάσει τώρα στο κατάντημα να συλλαμβάνει νεαρά παιδιά τα οποία προασπίζονται ό,τι πιο ιερό έχει ο ελληνικός λαός, τα σπίτια του».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.