ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πλειστηριασμοί: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο της Αθήνας
Thursday
08/03/2018
09:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Θεωρούμε, προτείνουμε, εφαρμόζουμε στην πράξη, πώς η αντιμετώπιση των εξαρτημένων από την συστημική διαπλοκή δικαστικών μεροληψιών-παραβάσεων καθήκοντος, οφείλει να περιλαμβάνει ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, χωρίς δικαιϊκές εκπτώσεις και χωρίς δικονομικά στρογγυλέματα, ΟΛΑ τα δεδομένα του κατακτημένου νομικού πολιτισμού.

Διαφορετικά, υποψιαζόμαστε πως εκχωρείται ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΠΕΔΙΟ, προς ΟΦΕΛΟΣ της Αντιπροσωπευτικο/ Κοινοβουλευτικής ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ (πράγμα σχετικό και με την διαρκή έμπρακτη υπονόμευση-άρνηση για δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό απελευθερωτικό μέτωπο “εδώ“. Σχετικά λινκ για την οφειλόμενη δικαιϊκή/δικονομική αντιμετώπιση εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ .

G-M-R, 8-32018

Διοικητική έρευνα διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι για τους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη της ΛΑ.Ε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης διατάχθηκε για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα δύο διαδηλωτές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν και τέσσερις αστυνομικοί.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια η οποία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση και θα κληθούν να καταθέσουν αστυνομικοί και πολίτες, ενώ έχουν παραληφθεί από το σημείο βίντεο και άλλο υλικό, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή: newsbomb.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.