ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πως η γνώμη για την “μετά-μνημονιακή” εποχή ταυτίζεται με την υπεράσπιση Γεωργίου
Wednesday
13/06/2018
03:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Στην εκπομπή είναι καλεσμένος ο οικονομολόγος κ. Μεγύρ Κώστας προκειμένου να ερωτηθεί για το τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέτωπο της οικονομίας και κυρίως από τον Αύγουστο και μετά στην λεγόμενη και “μετά-μνημονιακή” εποχή.

Ακούστε το από το 14 min και μετά, όπου ο κ. Μεγύρ ενδεδυμένος με διπλό μανδύα, αυτόν του “δικηγόρου” (κυρίως) του Γεωργίου και του οικονομολόγου “των τραπεζών – Αγορών”, αθωώνει τον πρώτο και συστήνει πως αν επικρατήσουν η λογική και οι πράξεις των δεύτερων, όλα θα λυθούν και τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Ενώ και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι έτσι “μεταρρυθμισμένη που να εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα.

Λες και για τον 2 σε 1 καθηγητή η κρίση δεν ξεκίνησε από αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό. (Βλ. μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική κρίση που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 από την Αμερική και μεταδόθηκε ραγδαίως στις οικονομίες του δυτικού κόσμου).

Καταλυτικές και πολύ διευκρινιστικές είναι στην συνέχεια οι παρεμβάσεις των κ.κ. Κώστα Wills και Νίκ. Λογοθέτη όπου με στοιχεία αντιπαρέρχονται τον (κατ΄ουσίαν) υπερασπιστή του εγκλήματος κ. Μεγύρ.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.