ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χαμός on air με Λαφαζάνη-Μπογδάνο για τους «πουλημένους» στην Αριστερά
Wednesday
17/10/2018
22:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να εμφανίζεσαι στην tv, έτσι… χωρίς ΣΚΟΠΟ (πχ μέσω της tv να γίνεις πιστευτός πως θέλεις αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο), ακόμα και μαζί με τον ΚΑΘΟΛΟΥ κύριο Μπογδάνο (προκλητικότατα θρασύ αλλά όχι και ανίκανο να ζυγίζει καταστάσεις μνημονιακό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, νυν πολιτευόμενο), αντί να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου για αντιστασιακές-απελευθερωτικές συνέργειες, είναι φυσικό να τα βρίσκεις σκούρα και να το βάζεις στα πόδια.

 

 

G-M-R , 17 Οκτ. 2018

 

Ένταση που οδήγησε στην αποχώρηση από το πάνελ του Παναγιώτη Λαφαζάνη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Brainstorming του Action 24 όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «πουλημένους» στην αριστερά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την τοποθέτηση ότι «η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσιπρας. Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυτοαναφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μεσα».

Η φράση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί γιατί «δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

«Δεν υπάρχουν πουλημένοι στην ελληνική αριστερά; Κυβερνάνε οι μσιοί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με εσάς» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μην δέχεται τη διευκρίνιση και να επιμένει: «Οι πουλημένοι δεν είναι εδώ, είναι αλλού».

Παρά την παρέμβαση και των παρουσιαστών της εκπομπής που είπαν στον κ. Λαφαζάνη «τι σχέση έχει με εσάς; Δεν λέει σε εσάς», ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποχώρησε οριστικά από το στούντιο.

Δείτε το video συνδεόμενοι στην “πηγή”

 

Πηγή: protothema.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.