ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανοιχτή Επιστολή προς κ. Γεώργιο Κασιμάτη
Thursday
11/10/2018
23:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Αξιότιμε κ. Καθηγητά,

Σας ενημερώνουμε για την (εδώ) πρότασή μας και για την διαθεσιμότητα μας να συνεισφέρουμε ως οργανικό μέρος κάθε δημοκρατικά οργανωμένης αντιστασιακής-απελευθερωτικής προσπάθειας, με τα συνοδευτικά της παραπάνω κύριας πρότασης μας, θέσεις, προτάσεις, αγωνιστικά/ δικαιϊκά/ δικονομικά πεπραγμένα (κομβικής σημασίας), ημών και συναγωνιστών (όπως εκτίθενται και στην ιστοσελίδα μας (G-M-R) και όπως διαθέτουμε στα αρχεία μας.

Προσβλέπουμε (φρονούμε δικαίως εκ των αρθρογραφιών και συνεντεύξεων σας συναγομένων) πως και η δική σας προσπάθεια εμπίπτει σε αυτές.

Έτσι, δεν θα ήταν διόλου υπερβολή να απευθυνθούμε προς εσάς και ως φυσικό ηγέτη αυτής της κίνησης (Δημοκρατικού Πατριωτικού Φορέα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και τη Θεσμική και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας) την σύσταση της οποίας θα ανακοινώσετε την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτ. 2018 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Για αυτό το υπογραμμίζουμε πως η πρόταση μας υποστηρίζει και την πρόταση – θέση σας για συν-εφαρμογή του άρθρου 120Σ (εδώ) με επιστημονική συνδρομή και τις προηγούμενες ταυτόσημες θέσεις σας.

Σημείωση: Η παρούσα επιστολή στάλθηκε την 12 Οκτ. 2018 και με email στον αξιότιμο κ. Γεώργιο Κασιμάτη.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.