ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αφεντικά… από την κόλαση στην Κίνα, Μαστιγώνουν και αναγκάζουν τους υπαλλήλους να πιουν ούρα επειδή δεν έπιασαν τους στόχους
Thursday
08/11/2018
01:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:     Όσοι κόπτονται υπέρ του ενός η του άλλου πολιτικού συστήματος (Δείτε στην παρούσα ανάρτηση κομμουνιστικό πρότυπο!), με το αζημίωτο του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού συνήθως, ακόμα και σε καιρό Κατοχής, όπως εν προκειμένω Χρεοκρατικής-Μνημονιακής Κατοχής με ταυτόχρονη γενοκτονία σε εξέλιξη, δεν έχουν παρά να απαντήσουν ευθαρσώς:

Υποστηρίζουν,

α) την πολιτική αντι-προσώπευση των εργαζομένων (είτε με σχέση εξαρτημένης εργασίας είτε αυτοαπασχολουμένων και επιχειρηματιών);  

ή υποστηρίζουν,

β) την δημοκρατική πολιτική συμμετοχή των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πτυχές της;

Αν υποστηρίζουν την β) περίπτωση, τότε, προς τι η διαρκής και μονόπλευρη προεκλογική πρεμούρα με εχθρική αντιμετώπιση παντός μη οπαδού;

Βέβαια υπάρχουν και οι άνθρωποι της Πίστεως. Και γι αυτούς (όχι όλους αλλά πολλούς…) ισχύει το ερώτημα: ποιός (τους) δίδαξε πως η Πίστη κάνει εξαιρέσεις και εκπτώσεις στο “Ιησού ή Μαμωνά” και στο “Αγάπα τον πλησίον σου ώς εαυτόν”;

Βέβαια, ίσως πρέπει να επισημάνουμε, πώς το φιλοσοφικό συμπύκνωμα, “από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητές του, για τον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του” όχι μόνο δεν φέρνει σε σύγκρουση την Φιλοσοφία με την Πίστη (όπως συμφέρει τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ), αλλά εξυμνεί την από την Πίστη υποδεικνυόμενη Ταπεινότητα.

 

 

 

G-M-R, 6 Νοε. 2018

 

 

Σοκάρει η είδηση ότι οι διευθυντές μιας εταιρείας στην Κίνα μαστίγωναν τους υπαλήλους τους και τους ανάγκαζαν να πίνουν ούρα και να τρώνε έντομα επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους στις πωλήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας βίντεο από αυτές τις πρακτικές, με αποτέλεσμα η αστυνομία της πόλης Τζουνγί στην επαρχία Γκουιτσόου όπου εδρεύει η εταιρεία, να αρχίσει τις σχετικές έρευνες.

Τρεις διευθυντές εταιρείας προφυλακίστηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα αφεντικά επιστράτευσαν κι άλλες μεθόδους τιμωρίας, υποχρεώνοντας τους υπαλλήλους να γονατίζουν, να τρώνε μουστάρδα και να ξυρίζουν τα κεφάλια τους.

Σε γραπτό μήνυμα που εστάλη προς τους υπαλλήλους, αναφερόταν ότι για κάθε αποτυχημένη πώληση θα έπρεπε να τρώνε τρεις κατσαρίδες ενώ ένας υπάλληλος ανέφερε ότι η εταιρεία όφειλε μισθούς δύο μηνών στους υπαλλήλους και ότι αυτοί απειλήθηκαν ότι αν δεν δεχθούν την τιμωρία και παραιτηθούν, δεν θα πληρωθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτό δεν είναι το πρώτο σχετικό περιστατικό που λαμβάνει χώρα στην Κϊνα.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.