ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη στο πλοίο για τη Σύρο!
Thursday
15/02/2018
23:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Α ΠΑ ΠΑ, δεν είναι πολιτισμένα πράγματα αυτά. Αυτά τα ζητήματα λύνονται, …, ΠΟΛΙΤΙΚΑ (λένε οι πιστοί στον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό αριστεροί).

 

G-M-R, 15-2-2018

Στην Σύρο θα περάσει το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Είναι γνωστό ότι ο κ. Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, του επιφύλασσε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».

Εκείνος- συνοδευόμενος από την σύζυγό του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

Πηγή: cyclades24

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.