ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δίωξη για εσχάτη προδοσία στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
Friday
15/06/2018
22:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Επιστολή/ Ερώτηση  αναγνώστη με την παράκληση απάντησης, προς όλους τους αποδέκτες:

Ανδρ. Δημητρόπουλο

Γεώργιο Κασιμάτη

Γιωργος Τριανταφυλλόπουλος (κοινοποίηση)

Δημ. Χαλυβόπουλο (κοινοποίηση)

Θεόδ. Μαριόλη (κοινοποίηση)

Κωνσ. Λαπαβίτσα (κοινοποίηση)

Κωσ. Παπουλή (κοινοποίηση)

Πέτρο Μηλιαράκη

Σπ. Λαβδιώτη (κοινοποίηση)

Σπ. Μαζαράκη

Σπ. Στάλιας (κοινοποίηση)

Στάθη Σταυρόπουλο (κοινοποίηση)

Χρ. Σαλεμή (κοινοποίηση)

Ο κος Ευάγγελος Ζαχαρής Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου αποφαίνεται και δίνει σχετική εντολή στον υφιστάμενό του κο Ζαγοραίο πως δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας αλλά πρέπει η τακτική Δικαιοσύνη να προβεί σε δίωξη ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. Πώς τότε έκριναν οι ως τώρα Εισαγγελείς και Πρόεδροι του Αρείου Πάγου ότι δεκάδες μηνύσεις εσχάτης έπρεπε να διαβιβαστούν στο νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών της Βουλής;

Πώς θα συν-αξιοποιήσουμε άμεσα τούτο το μέγιστο “δώρο” του κου Ε. Ζαχαρή;

Επίκαιρο είναι να ρωτήσει το Ε.ΠΑ.Μ.  τον ταχύτατο σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή, εισαγγελέα Αρείου Πάγου, τι έγινε με την μήνυση του;

Γιώργος Γρυμπογιάννης

G-M-R, 15-6-2018

 

Παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση ο οποίος ήδη διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή.

Στην γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές Αρχές μπορούν να κινηθούν αυτοβούλως.

Πηγή: newsbomb.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.