ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η υποταγή της Ευρώπης απο το 4ο Ράϊχ
Thursday
04/10/2018
22:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Κάχρης
0

 

Μιχάλης Κάχρης, 27 Σεπ. 2018

 

 

Το φάντασμα της γερμανικής ηγεμονίας φαινεται να πλαναται πανω απο την Ευρωπη. Οι οικονομικες πολιτικες που επιβαλλει η Γερμανια στην ΕΕ και ιδιαιτερα στις χωρες του νοτου, ουσιαστικά τις υποτάσσουν πληρως στην γερμανικη ηγεμονια μεσα σε ενα συνεχως μεταβαλλομενο κοσμο στον 21ο αιωνα.

Η ΕΕ ήταν η ιδέα του Χίτλερ και αποδεικνύει ότι η Γερμανία κέρδισε ουσιαστικά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ΕΕ έχει αναπαράγει σήμερα τις πολιτικές και τις δομές της δεκαετίας του 1940 στην Ευρώπη και παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικα μιας ολοκληρωτικης αντιδημοκρατικης εταιρικης αυτοκρατοριας κατι που στοχο ειχαν και οι ναζιστες οραματιστες της.

Oι ιταλοι δημοσιογραφοι Vittorio Feltri & Gennaro Sangiuliano σε άρθρο τους με τίτλο ”Το Τεταρτο Ραιχ: Πως η Γερμανια υποτάσσει την Ευρωπη” μεταξύ των αλλων αναφέρουν οτι, η Γερμανια ασκει ολο και περισσοτερο πολιτικη εξουσιας στην Ευρωπη, οτι η Angela Merkel επιδιωκει να λυσει τα εγχωρια προβληματα της, προωθοντας την οικονομικη και χρηματοπιστωτικη ταξη στην υπολοιπη ευρωπη (Arnaud Montebourg).

Οπως διαπιστωνεται τελικα η φαρμακευτικη αυτοκρατορια ηταν και ειναι μια απο τις σημαντικότερες δυναμεις της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο αλλωστε οτι οι εταιρειες φαρμακων ασκουν τετοια δυναμη. Δεν εμπλέκονται μονο στον ελεγχο του φαρμακευτικου καρτελ αλλα αποτελουν και πολιτικοι σχεδιαστες της ΕΕ.

Οπως εγραψε ο Sun Tzu ο οποιος ηταν στρατιωτικος ηγετης και εζησε στην αρχαια Κινα ”Ως εκ τουτου για την καταπολεμηση και την κατακτηση σε ολες τις μαχες σας δεν ειναι η υπερτατη αριστεια. Η υπερτατη αριστεια συνισταται στο σπασιμο της αντιστασης του εχθρου χωρις μαχες… Η καλυτερη νικη ειναι οταν ο αντιπαλος αποχωρησει απο μονος του χωρις να υπαρξουν οποιεσδηποτε πραγματικες εχθροπραξιες…. Ειναι καλυτερο να κερδισεις χωρις μαχες ”(Wikipedia).

Ο Β’ Παγκοσμιος Πολεμος δεν τελειωσε ποτε. Απλως αλλαξε τις στρατηγικες του. Ο Β’ Παγκοσμιος Πολεμος συνεχιζεται. Η μαχη εχει αλλαξει και τα μεσα ειναι πολυ πιο εξυπνα (Jon Rappoport June 7,2017).

Παρ’οτι η Ευρωπαικη Ενωση σημερα φαινεται οτι ειναι αντιθετη με τις ιδεες του ρατσισμου που επικρατουσαν στη ναζιστικη Γερμανια, εντουτοις το πρωτοτυπο μια ενωμενης οικονομικης Ευρωπαικης Ενωσης, σχεδιαστηκε απο τους Ναζι στην εποχη του Χιτλερ στη Γερμανια, η οποια καταφερε να επιβαλλει την νεα ευρωπαικη ταξη πραγματων που ειχε επινοηθει και σχεδιαστει απο τις 10ετιες του 1920 και 1930.

Σήμερα η ΕΕ αποτελει ένα απο τα κεντρικα στοιχεια της ισορροπιας δυμανων στον σύγχρονο κοσμο και τα μελη της, κυριως η Γερμανια, παιζουν πλέον σημαντικότερο ρολο απο οτι στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτο οφειλεται σε διαφορους εξωτερικους και εσωτερικους παραγοντες. Οι συνεχιζομενες οικονομικες και πολιτικες αλλαγες,οπως η παγκοσμιοποιηση των οικονομικων σχεσεων, απαιτουν γρηγορες και καταλληλες αντιδρασεις. Η ”Νεα Παγκοσμια Ταξη” οχι μονο δεν εχει χασει την σημασια της αλλα εχει αναβαθμισθει μια και ενα απο τα κεντρα της ειναι η Ευρωπαικη Ενωση. Επομενως οι διαδικασιες ενσωματωσης που αρχισαν να εξελισσονται απο την αρχη ως καθαρα οικονομικες, εχουν αποκτησει περισσοτερο πολιτικο βαρος.

Στην διαδικασια της ευρωπαικης αυτης ολοκληρωσης, η συμμετοχη της Γερμανιας ηταν κατι περισσοτερο απο ενεργη. Για την ευρωπαικη οικονομια η Γερμανια παντοτε χρησιμευε ως ”ατμομηχανη” στον οικονομικο τομεα. Η συμμετοχη της Γερμανιας στην ΕΕ ηταν παντοτε δραστηρια. Στην ευρωπαικη πολιτικη σκηνη,η φωνη της Γερμανιας εχει αποκτησει μεγαλυτερη βαρυτητα απο την φωνη των κρατώνμελών, λόγω του οτι η Γερμανια ηταν απο τους δημιουργους της ευρωπαικης ολοκληρωσης, μαζι με αλλα κρατη φυσικα.

Ο παλαι ποτε Αξων ”ΓερμανιαςΙταλιας” εχει μεταλαχθει σε ”Αξων ΓερμανιαςΓαλλιας”, με την πρωτη να αποτελει την κινητηρια δυναμη της ΕΕ. Επισης η Γερμανια αποτελει βασικη ρυθμιστικη αρχη στις ευρωπαικες εργασιες που εκτυλισσονται λογω και της γεωγραφικης της θεσης. Επιπλεον η Γερμανια συμμετειχε ενεργα στη δημιουργια μιας ενιαιας αγορας, οικονομικης και νομισματικης πολιτικης ενω παραλληλα καθοδηγει την κοινη ευρωπαικη εξωτερικη πολιτικη.

Για την Γερμανια η ΕΕ ανεκαθεν διαδραματισε σημαντικο ρολο επειδη της επετρεψε παρα το ναζιστικο της παρελθον, να αποκτησει μια ενισχυμενη θεση στο ευρωπαικο συστημα κρατων. Χαρη στο ενεργο ρολο που ειχε η ενταξη της στην ΕΕ, η Γερμανια καταφερε οχι μονο να ενισχυσει τη θεση της στην Ευρωπη αλλα και να λυσει το προβλημα της ενοποιησης των δυο γερμανικων κρατων. Για την εξασφαλιση των εθνικων της συμφεροντων, η Γερμανια αποτελει εναν απο τους κυριους υποστηρικτες της εξελιξης των διαδικασιων ολοκληρωσης της ΕΕ.

Η αναλυση της γερμανικης πολιτικης που αναδεικνυεται μεσα απο τις σελιδες του εν λογω βιβλιου, απο την ιδρυση στην Ευρωπη της Κοινης Αγορας μεχρι τη συγκροτηση της ΕΕ, δινει και τις τασεις της γερμανικης πολιτικης στην ΕΕ που δεν ειναι αλλες απο την ολοκληρωτικη ηγεμονια της κυριως στον οικονομικο τομεα. Εντος της ΕΕ, η Γερμανια ενισχυσε την θεση της που ειχε θεωρητικα τουλαχιστον αποδυναμωθει μετα την ηττα της στον Β Παγκοσμιο Πολεμο, αυξησε σημαντικα την οικονομικη της και πολιτικη της δυναμη με αποτελεσμα να αναδειχθει σε πολιτικη ηγεσια της Ευρωπης επηρεαζοντας ενεργα της πολιτικη της.

Στην πραγματικοτητα ο ευρωπαισμος αποτελει το τελειο αλλοθι για τη Γερμανια.

Για την ιστορια η εξελιξη της ΕΕ οπως παρουσιαζεται απο το Ινστιτουτο Rath εχει ως εξης:

*Tον Μαιο του 1938 ο Χιτλερ συναντηθηκε με τον Μουσολονι στην Ρωμη για να σχεδιαση οχι μονο την στρατιωτικη κατακτηση του κοσμου αλλα και να σχεδιασει τον κοσμο μετα τον Β Παγκοσμιο Πολεμο υπο την κυριαρχια των ναζιστων και των εταιρικων τους χρηματοδοτων.

*Τον Ιουνιο του 1938,ο γερμανος δικηγορος Walter Hallstein συμμετειχε στην επισημη αντιπροσωπεια του ναζιστικου κρατους στη Ρωμη οπου και ολοκληρωσε το νομικο πλαισιο της προβλεπομενης ”νεας παγκοσμιας ταξης”, που θα εφαρμοζοταν μετα απο μια αναμενομενη τοτε νικη των Ναζι/Καρτελ. Στις 23 Ιανουαριου ο Hallstein αποκαλυψε ολα αυτα τα σχεδια σε δημοσια ομιλια του στο Ροστοκ της Γερμανιας.

*Μετα απο κατι λιγοτερο απο δυο δεκαετιες, στις 25 Μαρτιου του 1957 ο ιδιος ο Hallstein, ηταν και παλι στην Ρωμη. Εκει εγινε ενας απο 12 που υπεγραψαν τα ιδρυτικα εγγραφα της Συνθηκης της Ρωμης,  προδρομο της ΕΕ. Απο το 1958 εως το 1967,ηταν ο πρωτος ”Προεδρος”της ΕΟΚ.

*Με την βοήθεια χιλιαδων γραφειοκρατων της εποχης εκεινης, ο Hallstein δημιουργησε την ΕΕ ως ακριβη αντιγραφο των σχεδιων των Ναζι/ Καρτελ.

*Στις 12 Σεπτεμβριου 2012, ο επικεφαλης της Ευρωπαικης Επιτροπης Μανουελ Μπαροζο, προτεινε η ΕΕ να μετατραπει σε Ηνωμενες Πολιτειες της Ευρωπης, προταση που ειχε κανει και ο προκατοχος του Hallstein. Τον επομενο μηνα 12 Οκτωβριου 2012,του απονεμηθηκε απο την Νορβηγικη Επιτροπη,το βραβειο Νομπελ Ειρηνης,για τις προσπαθειες του για την διατηρηση της ειρηνης στην Ευρωπη. Ειναι επισης αξιοσημειωτο οτι ο Barosso ανακοινωσε την ιδρυση ενος ενος ευρωπαικου στρατου με πιθανο στοχο την εξασφαλιση των παγκοσμιων συμφεροντων των καρτελ.

Tελος θα ηταν παραλειψη μου να μην αναφερθω στο ελληνικο οικονομικο ολοκαυτωμα που επεβληθηκε στην χωρα μας μεσω των μνημονιων. Οι πολιτικες της απαλλοτριωσης και της λεηλασιας που υπεστει η χωρα μας κατα τα χρονια της γερμανικης κατοχης. Οπως και τοτε η συρρικνωση της οικονομικης δραστηριοτητας,ετσι και σημερα αποτελει μια πραγματικοτητα.

Τα ”μνημονια” τα οποια αποτελουν μια μορφη οικονομικου ολοκαυτωματος δηλ. μιας ανευ προηγουμένου οικονομικής εκμετάλλευσης σε όφελος της Γερμανιας, οπως έχει αποδειχθει παραπανω είχαν σαν αποτελεσμα την αυξηση του ποσοστου της φτωχειας και του κοινωνικου αποκλεισμου, καθως οπως δειχνουν τα επισημα στατιστικα στοιχεια,πανω απο 70 δις ευρω σε ορους ΑΕΠ χαθηκαν κατα το διαστημα 20082016,και επεται συνεχεια καθως η χωρα μας εχει εμπλακει στον ιστο της δημοσιονομικης επιτροπειας (Fiscal Kommissar),για πολλα χρονια ακομη και φυσικα με ενα αβεβαιο μελλον.

Η Χωρα μας δεν εχει υποστει μονο οικονομικο πολεμο, ο οποιος ασκειται μεταξυ κρατων με τους στοχους που αναφερθηκαν παραπανω, αλλα και οικονομικη τρομοκρατια που ασκειται απο διακρατικους θεσμους οπως για παραδειγμα το ΔΝΤ και η ΕΕ. Βασικος στοχος και των δυο ειναι η διαταραξη της οικονομικης και χρηματοπιστωτικης σταθεροτητας ενος κρατους. Τα ιδια οπως και τοτε!! Ο καθηγητης της Ιστοριας Οικονομικων Θεωριων του Παν/μιου Αθηνων Μ. Ψαλιδοπουλος,σε αρθρο του που εγραψε στις 4/7/2010 με τιτλο:’Η Λεηλασια των πορων της χωρας απο τους κατακτητες”αναφερομενος στην γερμανοιταλικη κατοχη, και το οποιο αναδημοσιευθηκε στην εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2/2018, μεταξυ των αλλων ανεφερε οτι ”Καθώς όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι της οικονομίας σταδιακά έπνεαν τα λοίσθια…Το πρόβλημα της εξασφάλισης της επιβίωσης αναδείχθηκε ως το μείζον θέμα κοινωνικής ύπαρξης και συμπεριφοράς. ”

Θα τολμουσα να πω οτι η Συνθηκη του Μααστριχτ η αλλιως Συνθηκη για την Ευρωπαικη Ενωση εχει πολλα κοινα στοιχεια με την Συνθηκη των Βερσαλλιων. Ο Κεινς το 1920 επέκρινε την Συνθηκη των Βερσαλλιων γιατι δεν περιελαμβανε κανενα σχεδιο αναδιαρθρωσης της γερμανικης οικονομιας και η τιμωρητικη σταση και οι οικονομικες κυρωσεις των μεγαλων δυναμεων κατα της Γερμανιας, οδηγουσαν σε νεες συγκρουσεις και ασταθειες, αντι να επιδιωκουν την εξασφαλιση μακροχρονιας ειρηνης. Η εντονη δυσαρεσκεια που δημιουργησε στον γερμανικο λαο σε συνδυασμο βεβαια και με την δραματικη λιτοτητα της κυβενησης Bruning (19301932), ειχε σαν αποτελεσμα την τεραστια στηριξη που ελαβε ο εθνικοσοσιαλισμος του Χιτλερ σε ολοκληρη τη χωρα.

Η σημερινή άνοδος του εθνικοσοσιαλισμου σε ολες τις χωρες δεν είναι άραγε αποτέλεσμα της τιμωρητικής διάθεσης της Συνθήκης του Μααστριχτ σε περιπτώσεις παράβασης των διατάξεων της? Ειδικότερα στην Ελλάδα η επιβολή των αποκαλουμενων μνημονιων τα οποια δεν εχουν απολυτως κανενα σχεδιο για την αναδιαρθρωση της ελληνικης οικονομιας και εντασσονται μεσα στο πλαισιο των οικονομικων κυρωσεων σε βαρος της Ελλαδας,μηπως δεν αποτελεσαν αραγε το εφαλτηριο για την ανοδο του εθνικοσοσιαλισμου στη χωρα μας? Οι βασεις πανω στις οποιες τεθηκε η Συ νθηκη των Βερσαλλιων ηταν η υποθεση οτι η Γερμανια δεν θα ξαναγινοταν παλι στρατιωτικη δυναμη. Η Συνθηκη του Μααστριχτ ειχε σαν αποτελεσμα την οικονομικη ενδυναμωση της Γερμανιας η οποια εχει οδηγησει σε ενα ”οικονομικο Ανσλους”.

Άλλωστε στην εισαγωγη του Nazi Plans to Dominate Europe 12/6/1945 το οποίο μάλιστα ειχε χαρακτηρισθεί και απορρητο (Secret), ανεφερε με ταξυ των αλλων οτι ”…..αυτο υπονουσε και περιελάμβανε την καταργηση των Συνθηκων των Βερσαλλιων και του St. Germain…. Το πεδιο αυτό του επεκτατικού προγράμματος, ξεκίνησε αρχικα ως ενωση ολων των γερμανων σε μια Μεγαλη Γερμανια. Η ενισχυση της εξουσιας στην Γερμανια,με λιγα λογια,ηταν προυποθεση για την ιδρυση ενος ευρυτερου γερμανικου Ραιχ στην Ευρωπη..”. Σήμερα η Συνθηκη της Ευρωπαικης Ενωσης και η Ευρωζωνη,δεν ειναι ουσιαστικα τιποτα αλλο παρα η εξελιξη της ”Νεας Ταξης”,η οποια περα απο το γερμανικο Lebensraum, διευρυνθηκε στην σύλληψη του Grossraumordung,του ο μεγαλος πυρηνας του συγχρονου γερμανικου Ραιχ,περιβαλλεται απο μια ζωνη δορυφορικων κρατων με τους πληθυσμους του υπο γερμανικη κατοχη.

Το ως άνω άρθρο προέρχεται από το υπο έκδοση βιβλίο του Μιχάλη Κάχρη με τίτλο :” Η Ευρωπαϊκή Ένωση της Γερμανίας του 4ου Ράϊχ” από τις εκδόσεις Αρναούτη. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τους Θεόδωρο Κατσανέβα, Διονύση Χιόνη και Σπύρο Λαβδιώτη τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 7μμ, στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2, κοντά στο Χίλτον.

Πηγή: odosdrachmis.gr, koukfamily.blogspot

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.