ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κοζάνη: H Μεταλιγνιτική εποχή είναι εδώ!!!
Sunday
22/10/2017
22:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R : H Μεταλιγνιτική εποχή είναι εδώ; ή μήπως είναι εδώ η αδιαφορία των υπευθύνων που δεν είδαν (όπως ο καλός συνεργάτης και αγωνιστής Νίκ. Στεφανής προ εικοσαετίας) και δεν εξέτασαν άλλες μορφές επεξεργασίας και εκμετάλλευσης του Λιγνίτη όπως π.χ. Αεριοποίηση;

Κοζάνη: H Μεταλιγνιτική εποχή είναι εδώ!!!

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής προσκεκλημένη του περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, συνεδρίασε το Σάββατο [21/10] στην Κοζάνη. Μια εξαιρετική συζήτηση, με σκληρές διαπιστώσεις και γόνιμες προτάσεις με την παρουσία φορέων και εκπροσώπων της περιοχής. Στο επίκεντρο της συζήτησης η αγωνία για την προστασία του περιβάλλοντος στην ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή μας, το ζήτημα των μετεγκαταστάσεων και βέβαια το αναπτυξιακό μοντέλο που θα ακολουθήσει η περιοχή, στην μεταλιγνιτική εποχή που ήδη διανύει. Η στήριξη της προσπάθειας της ΔΕΗ, αλλά και η συνύπαρξη της επιχείρησης με την περιοχή όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 60 χρόνια. Το αναπάντητο ακόμη ζήτημα της αξιοποίησης της βιομηχανικής κληρονομιάς. Μια βραδιά που απέδειξε πλέον ηχηρά πως η Μεταλιγνιτική εποχή για τις Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας, είναι εδώ.

Πηγή

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.