ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μπαζιάνα: Κάθε επέτειο του δημοψηφίσματος κλαίω από νεύρα
Thursday
11/01/2018
00:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Η Φασιστική μπότα κινεί τα νήματα και η μαριονέτα εκτελεί το πρόγραμμά της. Η σύζυγος της μαριονέτας κλαίει, θυμώνει, καμαρώνει. Η Ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης περί άλλα τυρβάζη. Τα αντιμνημονιακά κόμματα εργάζονται πυρετωδώς για τις επόμενες εκλογές.

Το ΔΙΚΑΙΟ αναζητεί ΨΥΧΗ και η ΨΥΧΗ αναζητεί το ΔΙΚΑΙΟ.

G-M-R, 9-1-2018

Μια καθαρά πολιτική συνέντευξη, τεσσάρων σελίδων, έδωσε η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το δημοψήφισμα, για τον συμβιβασμό, τα αντιλαϊκά μέτρα, την κόντρα με τους δικαστικούς και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκφράζει και μια θέση που προκαλεί αίσθηση, εξηγώντας γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία.

Τα ακραία πολιτικά γεγονότα του 2015
«Η διακυβέρνηση που παρέλαβε δεν ήταν ένα καθαρό, ένα άγραφο χαρτί, ώστε να ξεκινήσει από το μηδέν. Το τεφτέρι είχε πολλά χρωστούμενα. Έπρεπε να παζαρέψει, να διαπραγματευτεί πάνω σε αυτά, με άξονα τις αξίες στις οποίες εκλέχθηκε».

«Φασιστική μπότα οι δανειστές»
Για τους δανειστές η κυρία Μπαζιάνα αναφέρει ότι συμπεριφέρονταν «σαν μια τιμωρητική, φασιστική μπότα που προσπαθούσε να σου λιώσει το κεφάλι, να σε πατήσει κάτω επειδή τόλμησες να ξεστομίσεις “δεν αντέχω άλλο”… Λες και δεν είχες δικαίωμα να αντιστέκεσαι».

Η συνέχεια της συνέντευξης στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.