ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι απειλές για θάνατο και… χαντάκια για τους βουλευτές που θα στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών
Saturday
12/01/2019
22:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R:    Ήσυχα– ήσυχα και απλά οφείλει να παραδίδεται η Πατρίς. Οι απειλές αυτές ενοχλούν βεβαίως ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλά η εκχώρηση εθνικών δικαίων/δικαιωμάτων, Ιστορίας, Εθνικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ;

 

 

G-M-R, 12 Ιαν. 2019


 

Οι αναταράξεις που έχει επιφέρει ενδοκυβερνητικά η επιτυχής, για τον Ζόραν Ζάεφ, ψηφοφορία στην σκοπιανή βουλή για τις συνταγματικές αλλαγές στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών, φαίνεται να πολώνουν επικίνδυνα τα πολιτικά πράγματα εντός συνόρων. Με συλλαλητήρια μακεδονικών οργανώσεων να προετοιμάζονται ενόψει και της συζήτησης στη ελληνική Βουλή της επικύρωσης της Συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

Και μάλιστα σε μία περίοδο όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο και το αν τελικά οι ΑΝΕΛ θα παρέχουν στήριξη στην κυβέρνηση ή αν ο πρωθυπουργός θα καταφύγει στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν τα ρεπορτάζ δύο ιστοσελίδων με τις καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχονται οι βουλευτές που αναμένεται να στηρίξουν την Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική βουλή.

Συγκεκριμένα το documentonews.gr ανέφερε ότι στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ζητά από τους παραλήπτες ενός μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην στηρίξουν την συμφωνία, ενώ παραθέτει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα ψηφίσουν θετικά.

Το συγκεκριμένο μήνυμα σύμφωνα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου site αναφέρει: «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

Το news247.gr είχε δημοσιεύσει ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ αλλά και ανεξάρτητοι βουλευτές που προτίθενται να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έγιναν δέκτες απειλών που έφταναν μέχρι το θάνατο.

«Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις», είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν δεχτεί βουλευτές όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα. Μάλιστα ο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα ανέφερε ότι «Δεν μπορώ ούτε να κάνω τη δουλειά μου, έχω σβήσει πάνω από 200 μηνύματα και έχω και άλλα, αλλά δεν τους φοβάμαι».

Μετά τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, η Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.