ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πρόταση G-M-R προς: Αγώνα κατά Πλειστηριασμών
Saturday
11/11/2017
18:03 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Πλειστηριασμοί
2

Η κατωτέρω πρόταση εστάλη σε όλους τους αρθρογράφους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα G-M-R, στους κατόχους των αναρτημένων ιστοσελίδων, καθώς επίσης σε αντιμνημονιακά σχήματα, κόμματα, κινήματα όπως “αγώνας κατά πλειστηριασμών”, και σε άλλους αγωνιστές και φίλους που γνωρίζουμε.

 

 

G-M-R,    9/11/2017

 

H G-M-R με βαριά την αίσθηση καθήκοντος και αγάπης προς την Πατρίδα, μετά τα τελευταία νέα που γνωρίζουμε (έχοντα σχέση με την διαδικασία των πλειστηριασμών και την επίθεση που οργανώνουν εναντίον κάθε αγωνιστή-Πατριώτη), για τα μέτρα που αποφάσισαν να λάβουν άμεσα οι ένοχοι και συνένοχοι Εσχάτης προδοσίας, εκτελώντας τις προσταγές των επικυρίαρχων τοκογλύφων αφεντικών τους, και για να μην παραμένει η αντιμνημονιακή αντεπίθεση “Light” έχει να προτείνει τα ακόλουθα:

(1) —— Να ετοιμαστούν άμεσα Πικέτες που θα αναγράφουν

κκ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;;;;

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΑΡΘΡΟ 120Σ”

(2) —— Επίσης προτείνει και θεωρεί απαραίτητο το κίνημα των πλειστηριασμών, ο κάθε συμμετέχων αγωνιστής, συνοδευόμενοι όλοι αυτοί από δικηγόρους, να καλούν το “100” και ζητούν επιτακτικά Εισαγγελέα επί τόπου για τους παραβάτες του όρκου (ως αναγράφω ανωτέρω), να γίνονται μηνύσεις και καταγγελίες από εκατοντάδες πολίτες/ συμμετέχοντες με την παρουσία και συνδρομή των νομικών του κινήματος, από Γ. Κασιμάτη μέχρι τους νομικούς κάθε σχήματος/ κινήματος/ Μετώπου (ιδιαίτερα ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ).

Παρακαλώ πολύ διαβιβάστε τα ανωτέρω σε άλλους σχηματισμούς, μεμονωμένους αγωνιστές, όπου γνωρίζετε, σε κάθε Ελληνα στη ψυχή και στο φρόνημα αγωνιστή και Πατριώτη.

 

Με εκτίμηση
G-M-R.

 

Συμπληρώνουμε εδώ, στο τέλος της πρότασης μας, ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ από τις πολλές και καθοριστικής σημασίας τεκμηριώσεις του κου Καθηγητή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=878&v=jxOWq7L-b8g

Συνημμένο (1) : το άρθρο του Μιχάλη Νικήτα
https://greek-market-research.com/article/αδιαφορια/

Όπως βλέπουμε πρώτα ορκίζονται πίστη στην πατρίδα, μετά στο σύνταγμα και τελευταία στα καθήκοντα τους.

Γιατί όμως ο όρκος βάζει πρώτα την πατρίδα και στο τέλος το καθήκον;;.

Γιατί η πατρίδα είναι η αρχή, είναι το όλον, είναι η βάση, που φτιάχνεται το σύνταγμα και θεμελιώνεται η λαϊκή κυριαρχία. Επίσης ρητά αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ. 1 του συντάγματος ότι, ‘’Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας’’, δηλαδή πρώτα και πάνω απ` όλα ο άνθρωπος.

Άρα είστε δωσίλογοι, γιατί υπάρχουν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. Στην Συντακτική Πράξη υπ’ αριθ. 1/1944 (Φ.Ε.Κ. 12/6 Νοεμβρίου 1944) και 6/1945 (Φ.Ε.Κ. 12 / 20 Ιανουαρίου 1945), όπου ορίζεται ο <<δωσιλογισμός>> (αυτός που υποχρεούται να λογοδοτήσει για τις πράξεις του), αναφέρει επίσης: ‘

Έτι δε, όσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια, διευκολύνοντας το έργο των αρχών κατοχής’’.

Συνημμένο (2) : Υπαρχόντων Εγκλήματος – Θύματος – Θύτη, δεν Υπάρχουν Δικονομικά Αδιέξοδα.

Για πληρέστερη σχετική ενημέρωση,   https://greek-market-research.com/article/σύνταγμα-όρκος-μνημονιακή-πολιτική-π/

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.