ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2016 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ 2017
Saturday
31/12/2016
20:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ. Γεριτσίδου
0

Πολλοί χαρακτηρίζουν το 2016 ως χρονιά αποφράδα. Ωσάν το 2016 να έφερε τις κακουχίες, την ανέχεια και την πείνα στην Πατρίδα μας. Ωσάν το 2016 μαγικά να καταράστηκε την Ανθρωπότητα με τους τρομερούς βομβαρδισμούς, τους συγκλονιστικούς αριθμούς θυμάτων, τις δικτατορίες με τα πογκρόμ οποιουδήποτε δεν αρέσει στο καθεστώς, το μαύρο πρόσωπο του ναζισμού που ανατέλλει από τις ίδιες πηγές που ανέτειλε και πρωτύτερα.

Κακώς κατηγορούμε την χρονιά που φεύγει και κακώς φοβούμαστε την χρονιά που έρχεται ωσάν και αυτή με μαγικό τρόπο να μας απειλεί με επιπλέον δυστυχία.

Τους ανθρώπους (αν μπορούμε καν να τους πούμε έτσι) που σχεδίασαν προκάλεσαν και εφήρμοσαν όλες αυτές τις δυστυχίες πρέπει να κατηγορούμε. Αυτοί είναι που έχουν καταντήσει το 2016 συγκρίσιμο με το 1916.

Και στο δικό μας χέρι είναι εάν θα αναδείξουμε το 2017 συγκρίσιμο (αλλά καλύτερο) με το 1917.

Τα βασικά συμπεράσματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για να το κάνουμε αυτό είναι απλά, ξεκάθαρα και ουσιαστικά έχουν ήδη εφαρμοστεί από τον αντίπαλο, τον εχθρό των Λαών :

1. Επικρατεί πλήρης ανομία και ένα ‘δίκαιο του δυνατού’ το οποίο όμως στηρίζεται σε πολύ σαθρή δύναμη : εξαρτάται ο δήθεν δυνατός από το ότι θα του αναγνωρίσουν αυτή την ασύστολη και ασύδοτη δύναμη τα στίφη των Λαών και μόνο. Για αυτό έχουμε φαινόμενα εγχωρίως και διεθνώς να δίνεται ποινή φοροδιαφυγής στον κουλουρτζή αλλά να συγχωρούνται ο κάθε Σταθάκης, Μητσοτάκης, κλπ που ξεχνάνε να δηλώσουν εκατομμύρια ενώ όταν κρίνονται ένοχοι δικαστικά όπως η Λανγκάρντ να μην σημειώνεται αυτή η ενοχή ούτε στο ποινικό μητρώο τους ούτε να της επιβάλλεται ποινή ούτε καν να απομακρύνεται από την θέση της. Αυτό συμβαίνει διότι εμπιστεύονται ότι οι οργισμένοι Λαοί θα υπακούσουν στον νόμο που δεν υπακούν αυτοί και που έχουν καταργήσει για τους εαυτούς τους και ό,τι άλλο τους καπνίσει. Για να μην επαναληφθεί το 2016 και χειρότερο αυτό θα πρέπει να αλλάξει : ή θα εφαρμόσουμε και εμείς οι Λαοί την ίδια υπεράνω του νόμου δράση ή εμείς οι Λαοί θα σύρουμε στην επιβολή των μεγίστων ποινών όλους αυτούς που τόλμησαν να θέσουν εαυτόν υπεράνω του νόμου που αφορά την πλειονότητα των Λαών.

2. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε στην πραγματικότητα και όχι σε μια ταινία : δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρακολουθήσουμε την φαντασμαγορική επέλαση απελευθερωτών ή του οποιουδήποτε από μηχανής θεού για να αναγνωρίσουμε ότι «κάτι συμβαίνει», «ο Λαός κινείται», «ο Λαός αντιστέκεται». Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα μαύρα πρόβατα που είναι εκεί για να οδηγούν τα υπόλοιπα στην σφαγή να μας αναγνωρίσουν ότι ήδη μαχόμαστε ο καθένας από το μετερίζι του : κοινώς για να μην επαναληφθεί το 2016 και χειρότερο θα πρέπει να μην περιμένουμε να μας ανακοινωθεί η Επανάσταση από τους δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές, τους καναλάρχες ή τους πολιτικούς. Πρέπει να είμαστε όλοι έξω στον Αγώνα και να μαθαίνουμε τα νέα από αυτούς που αποδεδειγμένα αγωνίζονται ανάμεσα μας.

3. Τέλος θα πρέπει ο καθένας από εμάς στην καρδιά και το μυαλό μας να συνειδητοποιήσουμε ότι η εποχή της αντιπροσωπευτικής τύποις δημοκρατίας/ρεπουμπλικανισμού που επικράτησε μεταπολεμικά έχει περάσει ανεπιστρεπτί ως πλέον ένα παρωχημένο και ανεπαρκές σύστημα πολιτικής, διοικητικής και κοινωνικής διακυβέρνησης που πλέον επειδή είναι παρωχημένο είναι και ολοένα και πιο επικίνδυνα ελαττωματικό. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί με ακόμα χειρότερα συστήματα όπως δικτατορίες, τυραννίες, μοναρχίες/ολιγαρχίες παντός είδους που προσπαθεί να επιβάλλει ούτως ή άλλως ο αντίπαλος, ο εχθρός. Για να μην επαναληφθεί το 2016 και χειρότερο θα πρέπει να αποβάλουμε από το μυαλό και την ψυχή μας όλες αυτές τις παλιές, παρωχημένες, ελαττωματικές και τοξικές επιλογές και άφοβα να προχωρήσουμε όλοι μαζί προς κάθε έκφανση της ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μας έχουν αποδείξει όλο το 2016 και τα προηγούμενα χρόνια ότι όλοι αυτοί οι δήθεν ‘ταγοί’ εντός και εκτός της Χώρας μας είναι αλήτες, αγράμματοι και ακαλλιέργητοι οι οποίοι επίσης είναι και ηλίθιοι σε επίπεδα που σε κανένα άλλο στρώμα της κοινωνίας δεν θα μπορούσαν να είναι αποδεκτοί αλλά θα ήταν περιθωριακοί, καταγέλαστοι και παρίες. Από τα πλαστά πτυχία τους μέχρι τις διάφορες γκάφες τους είτε σε θέματα απλής εγκυκλοπαιδικής γνώσης είτε απλής κοινωνικής συμπεριφοράς και βασικών κανόνων τακτ και διπλωματίας, βλέπουμε ότι ούτε την πείρα και εξυπνάδα του πεζοδρομίου δεν διαθέτουν. Τα παραδείγματα άπειρα μόνο από το 2016 και μπορείτε άμεσα να τα προσθέσετε εσείς.

Εφ’ όσον λοιπόν μιλάμε για τέτοια κάκιστη ποιότητα ατόμων που δεν θα μπορούσαν ούτε για τα πιο ανειδίκευτα των επαγγελμάτων να προσληφθούν και να κρατήσουν την δουλειά, για να μην επαναληφθεί το 2016 και χειρότερο έχει φτάσει η στιγμή να αποφασίσουμε να απαγορεύσουμε στους ηλίθιους, τους πάτους, τους ανίκανους και τους παραβατικούς του χωριού να κάθονται στις ηγετικές καρέκλες και να παίρνουν αποφάσεις για όλους εμάς τους ικανούς, τους λογικούς, τους παραγωγούς του πλούτου σε κάθε επίπεδο της οικονομίας και τους προστάτες της κοινωνίας.

Έχει έρθει η ώρα να κυβερνήσουμε εμείς στην Χώρα μας όπως κυβερνούμε και στο σπίτι μας.

Αυτές είναι οι ευχές μας και αυτοί είναι οι στόχοι μας για το 2017, για να είναι όχι μόνο καλύτερο για τον Άνθρωπο από το 1917 αλλά και πλήρως επιτυχές.

Καλή Λευτεριά για μια Καλή Χρονιά με ένα ΑμεσοΔημοκρατικό Κράτος κατάδικο μας !

Comments

Comments are closed.