ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τσίπρας σε πυρόπληκτους: «Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες»
Friday
30/11/2018
15:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R:   Τα έχουμε ξαναπεί, δεν τον λέμε τσογλάνι (που είναι, ως θρασύς-αμετροεπής), διότι ΠΡΟΕΧΕΙ ο χαρακτηρισμός του Ενόχου Εσχάτης Προδοσίας. Με τις σχετικές δικογραφίες να κοιμούνται στην Κατοχική Βουλή με ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (και όχι μόνο…) ΕΥΘΥΝΗ των Δ. Κουτσούμπα, Π. Λαφαζάνη-Δ. Στρατούλη, Ζ. Κωνσταντοπούλου.


 

 

 

G-M-R, 29 Νοε. 2018

 

Τρία βίντεο από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους πυρόπληκτους στο Μάτι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τη συζήτηση που είχε σε καφετέρια της περιοχής με τους κατοίκους την Τρίτη, ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων.

Έχοντας δίπλα του τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο πρωθυπουργός εξηγεί στους πυρόπληκτους ότι προτεραιότητα έχουν οι υποδομές, όπως π.χ. τα σχολεία ή το χτίσιμο ενός νοσοκομείου στην περιοχή της ανατολικής Αττικής, όχι οι οικονομικές ενισχύσεις.

«Και να σου πω και κάτι; Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, δε θα γινόταν τίποτα. Τι θα έκανες; Θα τα έχανες αυτά τα χρήματα, θα τα σπατάλαγες».

 

Πηγή: thetoc.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.