ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Φως Στο Σκοτάδι
Tuesday
05/12/2017
01:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:  Τα αντιμνημονιακά σχήματα, όπως και αν αυτά αυτοπροσδιορίζονται (κόμματα, κινήματα, δίκτυα, κ.ά.) οφείλουν την επιθετική αξιοποίηση (πόσο ξεπεσμός για την Ελλάδα του 2017 να πρέπει να αξιοποιούμε τα προφανή) της παραβίασης του όρκου καθήκοντος, έχοντας και τα εδώ (άρθρο) κρίσιμα για τον απελευθερωτικό αγώνα παραδείγματα τήρησης του όρκου καθήκοντος.

_.

 

 

 

 

Του Αντώνη Παπαντωνίου, 2. Δεκ. 2017

 

 

 

 

 

 

Γνωστό είναι ότι για περισσότερα από επτά χρόνια που στην Πατρίδα μας επικρατεί η ΚΑΤΟΧΗ εκείνο που αναζητούμε είναι ένα φώς, έστω και ένα φωτάκι, που να μας δίνει το συναίσθημα ότι υπάρχουμε σαν Άνθρωποι που έχουμε δικαιώματα στη Ζωή.

Όμως για να έχουμε αυτά τα Ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει να τα αναζητήσουμε και να αποφασίσουμε να τα διεκδικήσουμε και τελικά να τα επιβάλλουμε. Κανείς δεν πρόκειται να μας τα αποδώσει και μάλιστα κανείς από εκείνους που με τη βία μας τα αφαίρεσαν και που εξακολουθούν να μας φέρονται σαν να είμαστε αναλώσιμα αντικείμενα και όχι Άνθρωποι με δικαιώματα, αλλά μόνον με υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που σηματοδοτούν τη σχέση Κυρίαρχου προς Δούλο.

Τη σχέση αυτή ήρθαν να αμφισβητήσουν στην πράξη δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας Υπολοχαγός και ένας Αρχιλοχίας του Ελληνικού,ακόμα, Στρατού όταν αρνήθηκαν να αναλάβουν Υπηρεσία στα γνωστά σύγχρονα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Ανθρώπινων ψυχών , τα περίφημα και γνωστά με την Κωδική ονομασία «HOT SPOT»!

Το αποτέλεσμα ήταν ο Υπολοχαγός να παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο κατηγορούμενος για Ανυπακοή και ο Αρχιλοχίας επίσης για το ίδιο αδίκημα και επιπροσθέτως παραπέμφθηκε και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της Απόταξης.

Ο κάθε ένας λοιπόν θα περίμενε ότι και οι δύο και ακόμα περισσότερο ο Αρχιλοχίας θα έχαναν τη δουλειά τους και ενδεχομένως θα είχαν και πρόβλημα Ποινικής καταδίκης. Και όμως με την τεκμηριωμένη παρουσία τους ο μέν Υπολοχαγός αθωώθηκε ο δε Αρχιλοχίας αθωώθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στο Στρατοδικείο θα δικαστεί την 6-2-2018 διότι ζήτησε αναβολή και βεβαίως τώρα πιά υπάρχει το δεδικασμένο της αθώωσης του Υπολοχαγού που υποχρεωτικά θα συμπαρασύρει και αυτόν.

Το ενδιαφέρον όμως είναι το γιατί υπήρξαν οι αθωωτικές αποφάσεις και σε αυτό θα εστιάσουμε στη συνέχεια γιατί είναι κάτι άγνωστο στο ευρύ κοινό που μη γνωρίζοντας τα δικαιώματά του υποκύπτει στις αυθαιρεσίες του εμφανιζόμενου σαν ισχυρού.

Ανατρέχοντας λοιπόν στο Π.Δ. 130/1984 περί «ΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (20-1), διαβάζουμε:

Άρθρο 1

Αποστολή του Στρατού

Η αποστολή του Στρατού είναι να εξασφαλίζει την Άμυνα της Χώρας, να υπερασπίζει την Εθνική Ανεξαρτησία και την Εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Συνεπώς όπως προκύπτει και αμέσως και σαφώς ο Στρατός δεν εκτελεί Αστυνομικά καθήκοντα και δεν είναι στην αρμοδιότητά του η φύλαξη Πολιτών, των όποιων Πολιτών. Αυτό σημαίνει ότι η διαταγή ήταν παράνομη και μάλιστα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ. Αυτός ήταν και ο ισχυρισμός των κατηγορουμένων. Τόσο απλά. Μάλιστα εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι την επομένη ημέρα του Πειθαρχικού του Αρχιλοχία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, με διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ έκλεισε και έπαψε να λειτουργεί το ίδιο το Στρατόπεδο στο οποίο είχε αρνηθεί ο Αρχιλοχίας να αναλάβει Υπηρεσία.
Το Στρατόπεδο ΑΛΕΞΥΠ στην τοποθεσία ΔΕΡΒΕΝΙ!

Εάν όμως σταματούσα στο σημείο αυτό θα αδικούσα τον Αρχιλοχία μη αναφέροντας και την αιτιολογία που επικαλέστηκε για την άρνησή του αυτή και που ήταν γραμμένη στην αναφορά του, ότι: «Αρνούμαι να εκτελέσω εντολή Προδοτικών και Δωσιλογικών Κυβερνήσεων». Την εξέλιξη που ενδεχομένως θα πάρει,εάν πάρει, η αναφορά του αυτή δεδομένου ότι συνεχίζει όλες αυτές τις ημέρες τις καταγγελίες αυτές σε πολλά Μ.Μ.Ε. και βέβαια χωρίς την άδεια του αρμόδιου «Υπουργού», όπως προβλέπεται, κατ αρχήν στο πιο πάνω Π.Δ., και που για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σε βάρος του και Ε.Δ.Ε., καλό και πολύ χρήσιμο είναι να δούμε τι ακριβώς ορίζει το ίδιο Π.Δ.

Άρθρο 3

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους κ.λ.π.»

Άρθρο 11 παρ.11

«Η υπακοή είναι το πρωταρχικό καθήκον του υφισταμένου. Αυτός εκτελεί πιστά τις διαταγές που παίρνει και είναι υπεύθυνος για την εκτέλεσή τους η για τις συνέπειες εάν δεν εκτελεστούν. Στρατιωτικός στον οποίο δίνεται Διαταγή που αποβλέπει φανερά στην κατάλυση του Συντάγματος (εκτέλεση Πραξικοπήματος) έχει το καθήκον να ΜΗΝ εκτελέσει και να αναφέρει αμέσως και χωρίς καθυστέρηση σε Προιστάμενο του διατάξαντος, διαφορετικά θα έχει ΑΚΕΡΑΙΗ την ΕΥΘΥΝΗ της εκτελέσεως η της αποσιωπήσεως μιάς τέτοιας διαταγής»

Άρθρο 13

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ

1.- Κάθε Στρατιωτικός πρέπει:

α.- Να συμμορφώνεται με το Σύνταγμα και τους Νόμους

β.—————————————————–

γ.———————————————————-

Άρθρο 15

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

1.—————

Η Στρατιωτική αγωγή περιλαμβάνει:

α.————————————————

β.- ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που να διαμορφώνει πολίτες πιστούς στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας έτοιμους να το υπερασπίσουν από ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ!

Μετά από την παράθεση όλων των πιο πάνω που αναφέραμε, με πιστή αντιγραφή από τον Στρατιωτικό Κανονισμό, υπάρχει κανείς που να διερωτάται για το ποιος είναι ο ρόλος του Στρατού και τι υποχρεώσεις έχουν τα στελέχη του, όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη του;;

Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τον έγκριτο Καθηγητή του Δημόσιου Δικαίου και νύν «Προέδρου της Δημοκρατίας» όταν σε Ρ/Φ Συνέντευξή του εδήλωνε προκλητικά και ανενδοίαστα ότι : «Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε και ότι αυτή η Κυβέρνηση (Παπαδήμου) είναι Κυβέρνηση επιβολης»;;;

Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ανάλογες Δηλώσεις του νύν «Υπουργού Εθνικής Άμυνας»;

Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι τόσο ο «Υφυπουργός» Παιδείας ΖΟΥΡΑΡΙΣ δημόσια πάντα δήλωνε ότι είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ, όπως ακριβώς και ο Κυβερνητικός «Βουλευτής» των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος;;

Υπάρχει κανείς που να διερωτάται πιο είναι το Χρέος που έχει απέναντι στην Πατρίδα, που καταστρέφεται κάτω από την ανοχή που δείχνουν αυτοί που πρέπει να την προστατεύουν;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ;;;

ΙΔΩΜΕΝ!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) & Νομικός

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.