ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ύμνοι Pyatt σε Τσίπρα-Νατοϊκή Συμφωνία Πρεσπών. Παγίδα η «στήριξη» γεώτρησης ExxonMobil
Saturday
17/11/2018
19:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R:   Σωστά τα λέτε συναγωνιστές της Iskra.  Όμως, αυτό το ΘΗΡΙΟ που ονομάζεται ΝΑΤΟ, θα το διώξετε ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, με τον εξηνταεφτάχρονο σύντροφο μερικών εξ ημών Παναγιώτη Λαφαζάνη να σκαρφαλώνει σε αστυνομικές κλούβες ως νέος Ζορρό;  Η μήπως με ένα 3% κατοχικο-κοινοβουλευτικό θα διώξετε το θηρίο; 

Γιατί αποφεύγετε να απαντήσετε στην εδώ πρόταση μας ενώ συνεχώς επικαλείστε δημοκρατικό-πατριωτικό μέτωπο;  Σε τι διαφέρετε από το ΚΚΕ;  Στο ότι το ΚΚΕ εξασφαλίζει είσοδο στον κατοχικο-κοινοβουλευτισμό και δεν σας θέλει σε κατοχικο-κοινοβουλευτική συνεργασία (ενώ εσείς ως πιο μικροί την επιθυμείτε διακαώς, αγνοώντας την λαϊκή οργή και την επιθυμία για απελευθέρωση από τον κατοχικο-κοινοβουλευτισμό και τιμωρία ενόχων);

 

 

iskra, 15 Νοε. 2018

 

 

Ωμός, κυνικός και αδίστακτος ο Geoffrey Pyatt, Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα και εξουσιοδοτημένος σταθμάρχης της Ουάσιγκτον στην περιοχή, μιλώντας στο ThessalonikiSummit 2018, έπλεξε πρωτοφανείς ύμνους στον Αλ. Τσίπρα και την Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία δεν έκρυψε ότι το αποκλειστικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την ολοκλήρωσή της είναι για «να προοδεύσει η ΠΓΔΜ καθ’ οδόν προς τη Συμμαχία, ώστε να ευημερήσει η περιοχή σε μια νέα ιστορική εποχή»!!!

Μόνο ως παγίδα θα πρέπει να εκληφθεί η στήριξη των ΗΠΑ και του Pyatt στην Κύπρο να εκμεταλλευτεί τους φυσικούς πόρους της, αν και η πρεσβευτής της Βρετανίας στην Αθήνα, Kate Smith, μίλησε για αξιοποίηση των πόρων «σε όφελος των δύο κοινοτήτων».

Η στήριξη των ΗΠΑ στην γεώτρηση της ExxonMobil συνυφαίνεται και με την στήριξη των ΗΠΑ σε αμερικανικές εταιρείες για γεωτρήσεις της Τουρκίας, όπως αυτή κάτω από την Μερσίνη που διεξάγεται ταυτόχρονα.

Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν κάνει μια ιδιόμορφη μοιρασιά οικοπέδων ανάμεσα σε Κύπρο και Τουρκία, στην προοπτική συνολικού συμβιβασμού και στο πλαίσιο αναζήτησης διευθέτησης των σχέσεών τους με το καθεστώς Erdogan.

Εκεί αποσκοπεί άλλωστε και το παζάρι για έκδοση του Gulen από τις ΗΠΑ στην Τουρκία (βλ. εδώ).

 

Πηγή: iskra.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.