ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι συμβολαιογράφοι καταδικάζουν τις επιθέσεις σε βάρος τους
Thursday
19/10/2017
22:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

19 – Οκτ. – 2017

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: “Οι συμβολαιογράφοι διενεργούν πλειστηριασμούς στα πλαίσια των καθηκόντων τους”

Μήπως οι συμβολαιογράφοι θα ήθελαν να μας ενημερώσουν για τα προ και μετά του 2009, αριθμητικά (ποσοτικά) στοιχεία αριθμών πλειστηριασμών, τιμων εκπλειστηριαζομένων ακινήτων ανά τις ειδικότερες κατηγορίες, μεγέθους-αξιας ακινήτων σε συνδυασμό και με τις κατηγορίες (κατάσταση τους προ και μετά 2009) των οφειλετών των οποίων τα ακίνητα εκπλειστηριάζονται;

Γιατί επ’ αυτών θα λογοδοτήσουν για παράβαση του όρκου καθήκοντος, αν ποτέ, βεβαίως, τα αντιμνημονιακά σχήματα πάψουν να πολιτεύονται και αποφασίσουν να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. (εδώ η σχετική ανάρτηση)

——————————————————————————-

Την καταδίκη τους για την «επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων» (σσ συλλογικότητα Ρουβικώνα) στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, εκφράζουν κατηγορηματικά, με ομόφωνη απόφαση τους τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και για «την άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας (σωματικής ή λεκτικής) στρεφόμενης είτε κατά των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων τους είτε κατά του προέδρου τους Γεώργιου Ρούσκα».

Παράλληλα, οι συμβολαιογράφοι σε σχετική ανακοίνωσή τους απαιτούν, για μια ακόμη φορά από την Πολιτεία, να μεριμνήσει για την εφαρμογή των νόμων και την προστασία του συμβολαιογράφου, «τον οποίο αυτή ορίζει άμισθο δημόσιο λειτουργό, του εκχωρεί μέρος της άσκησης κρατικής εξουσίας και τον υποχρεώνει στην εκτέλεση των καθηκόντων του».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.