ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ποιος νομοθετεί
Thursday
28/12/2017
20:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος "Στάθης"
0

Του Στάθη, 27-12-2017

 

Η συνιστώσα Wall Street Journal, η συνιστώσα Deutsche Bank και η συνιστώσα Ηandelsblatt διαπιστώνουν ότι η ελληνική οικονομία πάει για Αστραχάν (με την καλή έννοια), πάει σφαίρα(που βρίσκει ανάμεσα στα μάτια τους υποαπασχολούμενους) και βολίδα.

Για τη γνώμη της συνιστώσας Ρόζας δεν μπορώ να σας πω, διότι δεν έχω πληροφορίες από πρώτο χέρι (για το πάρτυ που γίνεται με τις Μ ΚΟ, τους διορισμούς και τα ρουσφέτια). Εκείνο όμως για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι εν τέλει θύμα των fake news έπεσε και ο κ. Φίλης.

Ο δυστυχής πιστεύει ότι μέσα στο 2018 θα γίνουν 40.000 πλειστηριασμοί! Αδιανόητο! Και ζητά από τον Τσίπρα να νομοθετήσει για την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξίας κάτω των 300.000 ευρώ. Γιατί; αγνοεί ότι το ίδιο ακριβώς ζήτησε και ο Τσίπρας απ’ τους τραπεζίτες; Ή μήπως δεν είναι οι τραπεζίτες εκείνοι που νομοθετούν σ’ αυτόν τον τόπο;

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.