ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαοθάλασσα έστειλε μήνυμα στα Σκόπια: Η Μακεδονία είναι ελληνική
Sunday
21/01/2018
21:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
3

Σχόλιο G-M-R:     Συλλαλητήριο “υπέρ πατρίδος” από δεξιούς μνημονιακούς (εδώ), τήρηση “εκλογικευμένων” αποστάσεων (“το θέμα είναι ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων”) από αριστερούς αντιμνημονιακούς, ο (πάντα Κύριος) Δ. Κουτσούμπας θα τοποθετηθεί (σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων), στη Βουλή, όταν έρθει η επίσημη θέση της κυβέρνησης από τον (επίσης πάντα Κύριο) Πρωθυπουργό (εδώ). Ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός σε όλο το (κατοχικό) μεγαλείο.

Αρκετοί πολίτες ακολούθησαν το συλλαλητήριο, ελλείψει και ενότητας και συντεταγμένης αντιστασιακής-πατριωτικής στόχευσης (τη στιγμή των νατοϊκο-μνημονιακών γεωπολιτικών καθορισμών του μέλλοντος μας) εκ μέρους των αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ, ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟ ΓΥΨΟ (εδώ).

Δεν σώζεται η Μακεδονία (ιδιαίτερα από δήθεν πατριώτες, βουλευτές ΝΔ-ΑΝ.ΕΛ.-συνοδοιπόρων), με την Ελλάδα αποικία χρέους και με Νατοϊκή Στρατιωτική Επικυριαρχία.

Δεν αντιμετωπίζονται αυτές οι εθελοκατοχές (δείτε: Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος 7-9-2013) από τον Αντιδημοκρατικό-Αντιλαϊκό Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό (και Ευρώ-κοινοβουλευτισμό!), ο οποίος υποστηρίζεται σθεναρά, από τα λοιπά μνημονιακά κόμματα, αλλά και από μη μνημονιακά Κόμματα.

Τι μας μένει;

Οργάνωση των περιθωριοποιημένων από τον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό Πολιτών (προτάσεις απελευθερωτικής συνέργειας:  https://greek-market-research.com/articles_cat/protasi-apeleftherwtikis-synergeias/ ).

 

G-M-R, 21-1-2018

 

Στη Θεσσαλονίκη ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα την Κυριακή καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο απάντηση στα Σκόπια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, βροντερό παρών έδωσαν 500.000 πολίτες ενώ ο στρατηγό Φραγκούλης Φράγκος έκανε λόγο για τουλάχιστον 800.000.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ, Σκοπιανέ».

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα, βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μεταξύ των οποίων η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι συγκεντρωμένοι κατά διαστήματα τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή» ενώ τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι «Η Μακεδονία είναι ελληνική» και «Αλήτες προδότες πολιτικοί».

Παράλληλα, στις αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη το πλήθος φώναζε υβριστικά συνθήματα για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Στην αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην Καμάρα η προσέλευση ήταν περιορισμένη καθώς στο σημείο βρέθηκαν περί τα 300 άτομα.

…….. συνεχίστε την ανάγνωση εδώ (newsbeast.gr)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.