ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εν όψει του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία
Saturday
27/01/2018
00:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
8

 

G-M-R , 27-1-2018

 

Ανοιχτή Επιστολή

προς

διοργανωτές του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

 

Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο.
Ομοσπονδία Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Αθηναϊκοί Σύλλογοι Μακεδόνων.
Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Θεσσαλονίκης.
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών αστυνομίας.
Ένωση Χριστιανικών Οργανώσεων Αθηνών.

Αξιότιμοι διοργανωτές του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ενημερωθήκαμε για την προσπάθεια που αναλαμβάνετε, από την ιστοσελίδα http://www.ksipnistere.com/2018/01/blog-post_5957.html

Προσπαθούμε να διακρίνουμε ανάμεσα σε απλούς ενημερωμένους, σοβαρούς και συνειδητοποιημένους πολίτες , τι ζητούν από ένα τέτοιο συλλαλητήριο.

Η γενική άποψη, είτε ως αυτήκοοι μάρτυρες, είτε μέσω της ηλεκτρονικής – διαδικτυακής ενημέρωσης, αλλά και η δική μας συμφωνούν στα εξής:

Δεν υπάρχει ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένων ομιλητών, ενώ στόχος (των πάντα Κυρίαρχων Πολιτών) είναι η ΜΗ απεμπόληση  των Εθνικών συμβόλων και της Ιστορίας μας, και δεν είναι να κάνουμε κανένα τους εθνικό ήρωα!

Ένα σύντομος χαιρετισμός από τους διοργανωτές αρκεί, και τίποτα παρά πάνω!

Είναι λαϊκή συνέλευση και πρέπει να αφεθεί-επιτραπεί  να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός, γιατί μόνον αυτός έχει αυτό το απόλυτο δικαίωμα. Δεν του χρειάζονται φιγούρες μπροστάρηδες.

Του το χρωστάμε και αυτός πρέπει να εκφραστεί χωρίς προστάτες, κηδεμόνες και καπέλα. Νισάφι πια 200 χρόνια τώρα με δαύτους όλους. Καιρός για «αέρα»!

Οι νεκροί μας, των απελευθερωτικών πολέμων για τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα απαιτούν ταπεινοφροσύνη (ειδικά απέναντι από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη) και τον απόλυτο σεβασμό από όλους και όλες μας. Ώρα να αποδείξουμε με πράξεις την αναγνώριση της δικής τους άδολης θυσίας.

Δεν πρέπει να υπάρχει ειδικό πρόσωπο – ομιλητής, πρέπει να υπάρχει άποψη για την ολιστική αντιμετώπιση των ζητημάτων Εθνικής Κυριαρχίας – Ανεξαρτησίας που δεν είναι μόνο το Μακεδονικό, που τείνει να γίνει και αυτό μια νέα ΚΑΤΟΧΗ μέσω εγγραφής υποθήκης για απώλεια εδαφών καθ’ υπόδειξη του ΝΑΤΟ.

Και ομιλούμε για ΚΑΤΟΧΗ καθόσον Κατοχή είναι και η δεκάχρονη και για το διηνεκές μνημονιακή παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, για την οποία κανένας διοργανωτής δεν μερίμνησε για κάτι ανάλογο και σίγουρα όχι με τον ίδιο ζήλο.

Στην περίπτωση λοιπόν που δεν θα γίνεται αλλιώς και θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος ομιλητής ή ομιλητές, παρακαλούμε για τους ως άνω σοβαρούς λόγους, οι ομιλητές και το περιεχόμενο της ομιλίας τους να λάβουν υπόψη τους σοβαρά τα ανωτέρω, καθώς, Δεν Πολεμάμε την Επερχόμενη Κατοχή, Υποστηρίζοντας την ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ (έστω και δια της αποσιώπησης της).

Comments
 1. Comment From GMR
  27/01/2018 at 11:00

  Βλ. σχετική αρθρογραφία
  https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2018/01/blog-post_319.html

 2. Comment From ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  27/01/2018 at 15:47

  Νομίζω πως ειναι μια καλή ευκαιρία και αφορμή για να εκφράσει ο πολίτης την γνώμη του . Γνωριζω την μέθοδο του που την εφαρμόζουμε και στο όπου το πολύ σε δυο ώρες σύσκεψης και συζήτησης μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον ένα συμπέρασμα για όσα θα ειπωθούν απο τους συμμετέχοντες . Ειμαι στην διάθεση της σελίδας να συντονίσω μια τέτοια συζήτηση-συσκεψη όταν οργανώσει μια τέτοια συνάντηση

 3. Comment From GMR
  28/01/2018 at 14:36

  Μεταφέρουμε εδώ, σχετικό email που λάβαμε ως απάντηση στην ανοιχτή μας επιστολή από τον κ. Δημήτριο Παναγιωτόπουλο(Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος, Μέλος ΕΣ και Πολ.Γραμματεία του ΕΠΑΜ.).

  Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω:

  Το συλλαλητήριο της Αθήνας εκφράζει τα Δημοκρατικά Πατριωτικά αισθήματα του λαού σ’ όλο το εύρος αντίθεσής του γενικώς με το πολιτικό σύστημα εξουσίας, το οποίο έφερε την Ελλάδα σε κατάσταση κατοχής, όπου μέσα από το ξεπούλημα της Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, ξεπουλά τώρα και τα μέγιστης εθνικής σημασίας ζητήματα όπως είναι το όνομα της Μακεδονίας σε τρίτους.
  Ας μην ξεχνάμε ότι το κράτος της FYROM συγκροτήθηκε κάτω από τη μεγίστη σκοπιμότητα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων στο περιβάλλον των Βαλκανίων με σκοπό τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
  Για την Ελλάδα πέρα από την μεγαλειώδη ιστορία της το όνομα Μακεδονία, Είναι μέγιστης εθνικής σημασίας, γιατί ο μόνος που θα κάνει χρήση στο διεθνές πεδίο θα είναι τα Σκόπια καθότι η δική μας η πραγματική δεν θα εμφανίζεται πουθενά αφού είναι απλά μια περιφέρεια της Ελλάδος. Έτσι θα παρουσιάζεται ως Μακεδονικό έθνος μόνο η ψευδοΜακεδονία, κατά πλαστογράφηση της ιστορίας, με απύθμενες αρνητικές συνέπειες για το μέλλον της Ελλάδος !!! Η δήθεν άρση των αλυτρωτικών θεμάτων κ.λ.π είναι άνευ αντικειμένου όταν έχεις το όνομα, ενώ αν δεν έχεις το όνομα, ο όποιος αλυτρωτισμός ακυρώνεται οίκοθεν, γιατί απλά δεν είσαι αυτό που επικαλείσαι!! Προσοχή λοιπόν στο Δούρειο Ίππο που κατασκευάστηκε ως πολιτική θέση και λέγεται: Σύνθετη ονομασία με δήθεν άρση των αλυτρωτικών θεμάτων !! Η θέση αυτή θα αποτελέσει την Ωραία Πύλη μελλοντικών διεκδικήσεων, γιατί τα κράτη, ας μην το ξεχνάμε αυτό, έχουν συμφέροντα εις το διηνεκές.
  Κατά τούτο: Δεν αναγνωρίζουμε κράτος στα βόρεια σύνορά μας με το όνομα Μακεδονία!
  Καιρός να βάλουμε πλάτη για την εποχή των κυρίαρχων, ελεύθερων λαών! για ελεύθερα έθνη και λαούς παγκοσμίως!
  Καιρός να μπει ταφόπλακα στην παγκόσμια φτωχοποίηση που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και υπηρετείται από τους, εθελόδουλους Δεξιούς κι’ Αριστερούς μετανεοφιλελεύθερους !!
  Η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι Ελληνική.

  Κατά τούτο: Δεν αναγνωρίζουμε κράτος στα βόρεια σύνορά μας με το όνομα Μακεδονία!
  Ο λαός είναι έτοιμος να ανατρέψει το καθεστώς κατοχής που του επέβαλλαν ο ξένοι και ντόπιοι δυνάστες!!!

  Αυτό θαρρώ θα είναι το μήνυμα του λαού στη συγκέντρωση της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου το 2018!!!

  • Comment From GMR
   28/01/2018 at 14:42

   Μεταφέρουμε εδώ, σχετικό email που λάβαμε από τον κ. Πώλ Κοτρότσιο ως απάντηση στο σχόλιο του κ. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου.

   Συγχαρητήρια κ Καθηγητά
   Πολύ σωστη τοποθέτηση


   Paul Kotrotsios, MBA

   Founder & Publisher, Hellenic News of America
   Founder & President, Hermes Expo International
   Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC
   Οffice: 610 446 1463 – cell: 610 202 4465

 4. Comment From GMR
  28/01/2018 at 14:38

  Μεταφέρουμε εδώ, σχετικό email που λάβαμε ως απάντηση στην ανοιχτή μας επιστολή από τον οικονομολόγο κ. Κώσ. Κόλμερ.

  Συμφωνώ απολύτως.

  Κώστας Κόλμερ

 5. Comment From GMR
  01/02/2018 at 22:56

  Ως ενημερωτικό και καθόλου περιττό σχόλιο, για όσα αφορούν, τόσο “τα των διοργανωτών” του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, ενδεχόμενα και του επόμενου συλλαλητηρίου της Αθήνας, όσο και τα των αρνουμένων την επικαιρότητα του θέματος της ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, αριστερών δυνάμεων, παραθέτουμε το Link της ανάρτησης μας για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης “Λαοθάλασσα έστειλε μήνυμα στα Σκόπια…”.
  Γιατί η εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, είτε πραγματοποιείται μέσω των δανειακών συμβάσεων, είτε με παράδοση της ιστορικής οντότητας της Μακεδονίας σε νεοκατασκευαζόμενο Έθνος Αλβανών, Σλάβων, κλπ, είτε με παράδοση της Κύπρου και των Ιμίων και των κυριαρχικών θαλασσίων δικαιωμάτων, δεν πρέπει να αποτελεί πεδίο δόλιας παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, στο όνομα των ιδιοτελών και αντισυνταγματικών επιδιώξεων των δυνάμεων του Κατοχικού Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.
  http://greek-market-research.com/article/15792/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.